Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa za r ova Al-Qaida jos uvjek postoji? Mozda je preciznije pitanje, do kada ce postojati? Moguca dva odgovora na ovo postavljeno pitanje su: -Dokle god zidovsko-americkim interesima to bude odogovaralo -Dokle god postoje pojedinci koji su spremni zrtvovati i zivote i imetak za uzdizanje Allhove rijeci i boriti se protiv ugnjetavanja muslimanskog naroda sirom svijeta. A sto se tice finansiranja, pa to je logican slijed dogadjaja...ni jedan rat ne funkcionise bez novca. Kada nestane novca, ratovi se uglavnom gube. Imaju li kakav paypal racun da im proslijedim koji dolar? Sada ce mjesec Ramazan, valja cistiti imetak zekatom.
Iskrenim muslimanima,novac je samo sredstvo,a ne cilj kao kod ostalih,koji robuju zelembacima. Pa da krenemo redom. @logika.Ako prodaju oruzje,kako ce onda se bore protiv krscnskih silnika i okupatora? @seljober,prije svega nick ti pravo pristaje.Nemuslimani rade za muslimane.Lopata za muslimane je ponizenje. @ES ES wermac.Mislim da cemo oborit rekord,ove godine,u klikerima naravno. :) @ike.U casu svoje smrti saznat ces da zaista ti nisi razmisljao,ali tada ce biti kasno,sigurno da hoce. @JA.Nisi mnogo ni pametan.A za ovo na kraju,bujrum pa mi reci u lice,junacino. Da mudzahidi imaju samo pola sredstava,kao sto ima bilo koji okupator,ili kao sto ima podanicka i otpadnicka vlada.Vec bi svi vi pricali Arapski,naravno da bi.
Pa dobro znamo da ce sve utrositi na oruzije Vehabije nije ovdije niko glup Bolje nesto dobro napravite za svoju zemlju Da da to i vama govorim Nase domace vehabije nabijem vas na qu***
da je razmišljao o ženi i djeci a ne o djevicama sad mu ne bi djecu vodali ko majmune u kavezu
Ajmo sta cekate vi iz Maoce gornje skupljajte pare
nek se oni late lopate, bilo bi im pametnije, ...atoka dzabalebatorska
samo da prodaju oružje mogli bi davati pare umjesto da ih traže