Kontraobavještajna služba Češke
0
Irak planirao napad na Radio Slobodna Evropa
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO PA NE REKOSE DA SU NAMJERAVALI DA IH POKLOPE AVIJACIJOM PA ONDA PAR NAPALM BOMBI POTPOMOGNUTI TENKOVIMA,MITRALJEZIMA I RPG-IMA. I SVE TO DA SU PRVENSTVENO PRENJELI U TOYOTA PICKUPS KAKO AVIONE U DJELOVIMA TAKO I TENKOVE I DA SU SVE TO SKLAPALI U SUSJEDNOJ ZGRADI U TAJNOSTI. KADA SAGLEDAM IZVJESCA VLADI I DRZAVA I NECUDI ME ZASTO JE NAROD GLUP.
Eto za MAJUŠNE PAPUČARE iz češke treba rpg i ŠEST mitraljeza HAHAHAHAHA,dosta bi bilo 10 huligana i srušili bi ČITAV prag e ne \"teroristi\" sa rpg-om