Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog zna kad ce se oni prestati rokati
Nek je zamrzivac sladoleda prezivio
Ma kakva Amerika, treba im Radoncica poslati da malo smiri situaciju.
americke demokratije...i govana...
Mozda to nama nije jasno ali zamislite da ste dosli na ovaj svijet u takvom okruzenju gdje se non stop ratuje gdje se sve radi u ime boga.Njima su mozgovi isprani vjerom u Alaha i oni sto god rade jadni misle da je to dobro on je ratnik on ce poginuti ko sehid on jedva ceka da pogine da bi isao u svoj dzenet gdje ce vjecno zivjeti u izobilju svega sto moze da zamisli , a sta on moze da zamisli kad nikad u zivotu nije vidjeo čokoladu ,nezna kakvog je okusa.Nemam ja nista protiv Islama niti ijedne druge vjere za mene su svi vjernici ovisnici zato sto sam ateista i nikad sebi nebi mogao dopustiti da nosim taj teret da se molim necemu i da me je strah necega sto niko nikad nije vidjeo ni cuo a bog u tom obliku moze samo i postojati da smo ga vidjeli i culi sta bi tek onda bilo.Bilo kako bilo ovako ce jos dugo ostati a da je bog stvarao covjeka vjerovatno bi predvidjeo da je slabo ko normalan i da cemo razjebat cjelu planetu i dzaba se i on trudio pravio,ovako mi smo obicna zaraza na zemlji
Dobro rečeno 👍
Nafta je sigurna,a oni neka se rokaju kad su budale.
Pa zar nisu Ameri dole mir i demokratiju donijeli....pa vi vjerujte Amerikancima moje budale
Ironija naravno
Nije AMerika kriva sto su oni nesposobni. Pocetak rata u Iraku je posebna prica ali svi ljudi zasluzuju da zive u demokratiji. Amerika im jeste omogucila da skinu tiranina Sadama i zive u demokratiji. Oni kao i monogi jos nisu spremni za to ali to ne znaci da bi im bilo bolje mu tiraniji.