Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su nam rekli da je ISIS Assadov proizvod, pa Iranski proizvod pa USA proizvod a obicni smrtnici sve to kupili dok sad tek vidimo da se ISIS bori protiv svih tih ubleha ...
šije-rafidije su najveći din dušmani muslimanima ! ipak, neće im pomoći udruživanje sa jevrejima i kršćanima protiv muslimana, muslimani će pobijediti ! Allah je najveći !
Kad god klix pise o ISIL-U postavi sliku armije SAA , samo hoce da blate sirijsku armiju i hrabri sirijski narod, neka vas je sramota !!
Treba im poslati "heroje-četnike" da ih se jednom zauvijek riješimo.
da sjetite se vrata moskve i kako ste plakali , kad smo vam dosli
Ovo je ono u podsmjehu "heroji" ne u pohvali. Zaboravih naglasiti :) Oni su konstruisali traktor koji ide 120 km/h kad su bježali iz Krajine.