Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek je bashar oslobodio zemlju od koljaca
hahahahahhaha glupa balijetino jebala ti rusija dijete usta
brate FSA je samo mit, to ne postoji uopste @Destroyer5
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki rat je sranje. Neko se okoristi, a većina nayebe.
Gdje je sad solidarnost sa civilima iz Mosula, ili to sad ne važi jer Ameri to rade humanitarnije i nježnije!!??
a kad Asad napada sa rusima gdje se nalaze civili to se zove pokolj a kad amerikanci sa iracanima bapada zove se oslobađanje ,da nije americke šugsve politike nebi bilo rata u svijetu
svakom normalnom je jasno da u današnjem vremenu idilova islamska država ne može opstati dugo. najviše je poslužila za ubijanje pljačku i silovanje, ostalim pristalicama su samo isprani mozgovi.
Zaboli me za njima...
Zali boze ljudi koji su izgubili svoje zivote kao i svoje najmilije,,koliko je svega uradzeno na tom tlu..nema tu normlanog zivota ni za 1000 god
" Rat se ne vodi da bi se dobio i okoncao, vec da bi se nastavio u nedogled "
POTURICE NA APARATIMA
Zar nekog u svijetu vise uopste interesuje Mosul,Irak,Aleppo,Sirija.Ali ono posteno? Mislim da je ovo postala samo statistika i drzavljanima zapadnih zemalja dosadno.Pokvare im veceru sa ovim vijestima.Nek' je Bog na pomoci svim ovim unesrecenim ljudima.
@yeniceri Ne jedi govhana..... Salim se...Jedi,jedi,samo jedi.
ISIL poštuje islamske običaje.
Zašto?
Samo oštro sa teroristima i islamskim fundamentalistima.
nek je sa srećom.