Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Teorije konspiracije"??? Joj Allahu ko sve pise...
ne znam zasto vam smeta jezik koji je sluzbeni jezik u BiH, nemojte biti jezicki isključivi. uzovajte u zivotu nemote biti zadrti
Čuj Teorije konspiracije... a jyebo vas patak.
ne znam zasto vam smeta jezik koji je sluzbeni jezik u BiH, nemojte biti jezicki isključivi. uzovajte u zivotu nemote biti zadrti
Necu hin ni ja.
pray for notre dame
skupuit će pare za obnovu od donatora (lopova), a onda naplatiti od osiguranja. Ko zna čiji su tu ve prsti u pekmezu
ma palio komsija korov. ono, ok je sve ba ... cemu frka. normala.
Možda je neko od turista zaboravio kameru?A kamere napadaju li napadaju.
Obični ljudi sire lažne dojave al svjetski mediji su 100% istiniti. Lično više vjerujem običnim ljudima jer medju njima ima više onih koji su bili tu na licu mjesta gdje se desila tragedija tako da samo ostavljam komentar da se uvjek istrazi i druga strana priče a ne samo vjerovanje u jednog medija ili jednog web portala sa vjestima.
halo znate li vi koliko je svijeca u toj katedrali, mala nepaznja i desi se sto se desilo...
Zato na Sudnjem Danu i ruke govore!
Student nije kriv…
Kako god bilo, steta je ogromna
Osim toga, po zadnjem popisu u Dubrovniku zivi manje od 100 bosnjaka!Svi ostali su hrvati i red je da dobiju odgovarajuci prostor, pogotovu sto su mnogi od njih cak bili i zatvarani zbog hrvatstva!
Cudo vec nisu rekli da je Musliman zapalio
Ljudi, ispade Juve
Jel ovo onaj najskuplji trg iz Monopola klixe? Jel klixe?