Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Botoksirani patuljak sa kompleksom kepeca šalje zdrave i velike momke da ginu na frontu. Bolje da vojska ovog kepeca baci kroz prozor Kremlja, nego da pristaju da im iskompleksirani kepec šalje mlade i vitke momke da ginu.
Da ginu, ali znaju za sta ginu. Nesto sto tvoj podanicki plemecki mentalitet nikad nece shvatiti.
Da, da, ti o podaničkom mentalitetu a predali se NATO-u 1999. nakon šest američkih plotuna.
Kakav Nato I krac, to su uglavnom masnoplacene balerine u uniformama za parade,Rusi su vec okaljeni u ratu,privredu I proizvodnju stavili na ratni rezim zadnje 2 godine. Krenuli su da melju ukrajinu opasno,a sta im je cilj malo ko sem putka zna.
Nije mu Šojgu dovoljno krvoločan. SS-ovci iz Wagnera svi izginuli.
kod putlera očito ne fali glupana da poginu u mukama zbog ludila starog prdonje, topovsko meso, ali bukvalno
Ko će zamijeniti agresora Putina, jer on sigurno neće doživjeti kraj rata!? 😂
Agresor Putin sigurno neće doživjeti kraj rata! 😂😂😂😂😂
I treba dugotrajan rat, isto ko onaj njihov u afganistanu.