Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najkorumpiranija vlada na svijetu ... evo popalise cijeli Borneo da bi sadili plantaze palmi, pola ostrva gori ...
A sta glumi ovaj okicen kao Bozicno drvo, jel ima i lampice?
Samo zenidba nema mimo toga jahanja,svaki bi jaho a kad treba dovest onda trazi da nije jahana
Oni očito nemaju problem s natalitetom
kameno doba
Moj dosije cist ko suza (Mislim da mi zena cita komentare ovdje)
Ovo je super za nas neje3ace
Hvala klixu na ovim clancima. Odmah po komentarima vidimo sadrzaj glava vecine komentatora. Sve bezboznici sto nemaju dovoljno mozga da skontaju da religija nije nesto sto moze da zastari, prevazidje se i izgubi smisao... pa pljuju a domet im je da smisao zivota nadju u naprdjivanju i osudjivanju vjernika.
Podržavam
Nazadni kozo*ebi! Samo to mogu reći. Sreća pa ne dolaze ovamo....
Ali to nije pravi islam - Neki bošnjo
Super
Religije će uništiti svijet kakav poznajemo!
Pa zar jos ovaj kretenizam zivi,pa dok ne vodis ljubav s nekim uopste ne znas da li je to too iako ti se neko vizuelno dopada ali hemija igra jacu ulogu od fizike u braku.
Znači i Indonezija ima svoje SDA i HDZ talibane...