Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barbarizam i teška zaostalost.
pa djeca se vole, sta fali. samo su se za ruke uhvatili. ljubav je fina stvar. ali medjed poput tebe to ne moze da pojmi.
@korisnički nalog 8 Volio bih ja tebe malo kući odvesti da ti pored analanog otvora proširim i horizonte.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledam kakvih sve ovdje idiota ima koji zele da se ovo kod nas uvede .Inace ja sam sto bi se kod nas reklo "musliman" samo sto mi je sloboda i zivot na prvom mjestu pa onda neka zatucana, kurceva pravila. Gledam neki dan u gradu mudzahedin sere kako bi on da je ovdje serijet.Uvest ce te ga al u kurcu mamu vam jebem.Hoces ga?Odes fino kod "brace" na bliski istok i zivis u "raju".Muslimani vole turcine vise od svog naroda, Srbi vise Ruse od svog naroda.Pa dali smo mi toliko lud narod ljudi dragi?
@guz curguz Upravo.Nebuloza zesca.
djevojka je pokrivena i ne vjerujem da je tu bilo ista ozbiljno, zbog toga ne podrzavam ovo ni sekunde!
u nas bi bicevali po vascijeli dan i noc...........jal zbog javne njeznosti (hahahahah kakav glup naziz) jal zbog kocke..............ne bi niko bio postedjen osim dzelata koji bicuju...............majko moja mila nazadnog naroda
majku vam zaostalu
Dobro su i prošli jer mogli su biti kamenovani do smrti.
Čist dokaz da autonomija nije za svakoga ... !!! Naravoučenije za entitet PC - neka vas gdje ste tu ste, ni za tu niste . . .
"javne nježnosti", nejasno je da li je došlo do penetracije njegovog pimpeka u njezinu rosnu nježnicu.
Bolest
Ovaj serijatski zakon se od pojave Alije Izetbegovica u Bosni veoma cesto spominje. To sam vidio svojim ocima na Kliksu. Citao sam ozbiljne polemike o dobrim i losim stranama serijata :-)
I ovakvih ima jedna milijarda i nesto. Verovatno sledi traznje azila u nekoj demokratskoj drzavi.