Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji pagani
koji su to kreteni zaostali, sta imaju raditi na prugama, nije brzi voz pa da se nisu uspjeli skloniti.. masinovodjama heklere treba dati, onako za samoodbranu od ovakvih zatucanih idiota..
i kad kazu mirljubovi hindusiti i budisti . Ahaa
A.s. je poučavao vjernike: "Prvo sveži kamilu, pa se onda moli bogu, da je nebi ko ukrao".
„Neki hodočasnici su stajali na šinama misleći da mogu zaustaviti voz“, rekao je Ashutosh. OMG
gledali ''Man Of Steel'' pa se ufurali...
Sve i jedna vjera je miroljubiva,ali ne ubija vjera,nego ubijaju vjernici.. Nakon sto su se Indija i Pakistan podijelili,vidjelo se kako su Hindu miroljubivi... Zlo je u ljudima,ne u vjeri...
iscerujem zlo, ucerujem dobro
slazem se sa tim da je religija i vjera miroljubiva i da je jedini cilj religije da od zivotinja napravi ljude . ali svaka religija je promasila cilj jer kako sam kazes ljudi su zli i iskoristavaju religiju da opravdaju svoje zlocine. bez religije bi ovaj svijet bio mnogo bolji .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar oni nisu miroljubivi? :(