Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODMAH IH SVE POBITI...GORI SU OD ŽIVOTINJA..FUUUUUUUUUUUUUUUJ
E sad u glavi poporedite sliku indije kreirane propagandom zapadnjaka, o duhovnosti, misticizmu, egzotici, ljepotama. I stvarnu sliku indije, prljavstina, korupcija, siromastvo, brutalnosti na ulici, dan danas ziv kastinski sistem, iskoristavanje djece, brutalnosti prema zenama. Pakistan i iran onakavi zadrti kakvi jesu su za njih pojam uredjenosti, ali eto indija je saveznik kome vec treba biti, i protiv vec koga je normalno biti.
jaoj strasno... jadna cura. pobit stoku mamu im bolesnu
De ba ne seri, silovali zensku sat vremena i ubili je i ti pricas o njihovim pravima i zakonima. Treba ih patiti i ubiti.
Tuzno je da je ovakav zl­ocin iskoristen za feministicku propagandu. Puno vise muskaraca je ub­ijeno nego zena, a puno zakona je okrenuto protiv muskaraca (starateljstva, alimentacije) cak i u slucaju zenske krivice. Medjutim ovo je akcija o "sigurnosti zena" jer su naravno zene svetice i zr­tve, a ona nasa zenska pe­dofilija i ma­ltreti­ranje djece u vrticu, kao i kada zena gurne muskarca pod voz u Nju Jorku je naravno ublazeno i u komentarima se takve zl­ocin­ke brane da su "zbunjene i mlade".
sjetih se indijskog filma "kraljica odmetnika". to je jedini film da sam plakao. u nekim zemljama, tesko je biti zena, pretesko.
Gdje su indusi ikad bili normalni dok se kupaju i piju vodu spored plutajučih leševa a one njihove mrcine od mistika jedu(dobro ste pročitali,jedu)meso mrtvih ljudi pred kamerama,to je nikakav narod,zato Pak i hoće da ih poprži.
Evo hude Bosnje sada mrze i Indijce,sto me stvarno ne cudi,posto oni mrze sve sto odstupa od njiHa i za zeru. U Indiji ima jedna milijarda ljudi,ovo silovanje i ubistvo jeste grozno ali na toliku populaciju ispadne jako nizak nivo nasilja,puno nizi nego u Gu.znom Cr.ijevu !!
cjeli svijet slavi gandhia kao velikog covjeka i mirotvorca a ne znaju da je bio veliki fasista i rasista!
Kastriranje i ovo sto @Covjek predlaze... Sta ima hare krisna, budizam i ostala njasra...
treba mijenjati zakone pod hitno. pogotovo za ove grupne manijake, treba donijeti zakon da cijela porodica lezi u zatvoru, otac, majka, braca i sestre. pa da razmisli prije nego sto to uradi.
Svoj sestorici presuditi batonjanje i silovanje metalnim sipkama tj. dati im istu sansu da osjete i prezive kao sto su oni dali nesretnici!
Horor ne znam kakva bi kazna bila dovoljna za te muske ubice