Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je huskati i ratovati iz dijaspore
@doktor .... samo u krevetu s'njom ratovati.
Kilu zeljeza za Prijanku
Što joj dođe nogometaš Duje Čop?
Ciganska posla.
Tipicni baustelski mentalitet, neka mene u sigurnoj drzavi, a vamo pozivaju na rat u domovini.
prljava, silovateljska stoka i jedni i drugi.
Hahaha Srednjim putem😅 Ono kao nesto pametno!? Ja kad god sam isao sredinom puta umalo me nije auto predazilo...
podrska za bracu u Kasmiru🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰
@adidasoni Ciganeee
Žena podržava svoju vojsku, što i svatko tko ima normalnu vojsku i treba uraditi. Da nije vojnika islamistički radikali bi pravili kaos po Indiji, i sada često prave kojekakve terorističke napade. Njen tweet ni na koji način nije pozvao na rat, a to što islamisti mrze opoziciju je druga stvar. Da su sposobni za suživot indijska im vojska nebi bila neprijateljska.
Žena samo napisala "Živjela Indija" i to je kao poziv na rat. E svašta
Ne bi joj marke uzeo
Podrška indijskoj vojsci!
indijci su najveći cigani na svijetu, imaju toliko populacije a nemaju pameti da se organizuju kao kinezi da budu sila... u ovom sukobu Pakistan i treba da dobije kašmir, realno
@katonix12 veze ti nemas ...cuj idnija nije sila ..eto bosna je sila
Mozda jesu cigani ali sigurno nisu ilegalni migranti koji bi da nameću svoju kulturu Evropljanima .... neće se samovazdušivati. I? Ko su veći cigani?