Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje mentalne zaostalosti ko tamo 😒
Posut mu kiselinu na pimpek i pustiti na slobodu...
koliko moraš imati pomračen um da ovako nešto uradiš. koliko god se činilo grubo ovakve monstrume treba sistemski odstranjivati iz društva.
Ovaj zlikovac je pun srpske krvi, rade slicne zlocinacke poduhvate.
cudno ,takvo ponasanje imamo vecinom u "turskom"kulturnom krugu ,tj "bosnjackom"
@vlado654 Prekontrolisi DNK-a i sam ces se uvjeriti da je u tebi najmanje 50% Turske krvi ili pitaj babu sta joj je pricala prababa kako se podbacivala pod Turcine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
indijci su inace poznati kao kravojebi
Strava od muslimana
jos zalbu ulozi umjesto daga objese strijeljacega
Ima zlotvora svagdje ali vi mrzite hinduse radi toga sto oni pruzise ogroman otpor islamu. Indija je ogromna i u njoj se odvijaju milioni ljudskih drama. Ako hoces da trazis ovakve stvari svakako mozes da ih nadjes u indiji ali ako hoces da trazis pozitivne stvari i dobre ljude i toga svakako mozes da nadjes.
@Nemesis Jedan bi na kolac natakinjo kao sto to preci njegovi cinise jer ne moze racionalan odgovor da nadje na moj komentar, a drugi komentar glupim proglasava bez argumenta, kao da je sama tvrdnja da je nesto glupo dokaz istinitosti te tvrdjnje.
@Nemesis 'ogavan, 'kopile,' kirvin sin,' 'primitivan,' 'nepran,' 'gadljiv,' - sve argument do argumenta. Vidim, obrazovanje i kultura su ti na visokom nivou.
samo Serijat i nema problema, to je prosperitet i procvat drustva trebamo samo slijediti Kuran i sunet poslanika, i Allah ce nas pomoci.
nisi ti nista manji hedalj i intelektualni klosar od ovog pacenika. Da si citao serijatske tekstove koji govore o zenama i kako islam obavezuje ljude da ih tretiraju ne bi tako pricao. Ovo se pripisuje samo i samo pojedincu a velika greska islamskih drzava zbog koje su zene dovedene u takvu situaciju je ta sto zene nisu instituacionalno i zakonski zasticene. Znaci opet ljudski faktor. Islam je savrsen samo muslimani generalno su daleko od toga. Cheers
Iz Indije dolazi toliko stvari koje obogacuju duh...usavrsavaju nas...postajemo bolji ljudi kroz TM npr....globalni mir.....krave svete zivotinje....Maharishi..i diverse gurus... Kako to misa mu....polivaju se kiselinom...
nije slusala....et
@mirrorce bezobrazna jedna...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
taman sam ovo jutros rekla....samo stroge kazne, u najgorim slucajevima i smrtne
koji debil u pm.