Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Indija,pravna država
jesu ovi srbi pogan narod
Reci ,ali iskreno ,tokom rata ,kad si bijo zarobljen ,da te nije neki nas planinar malo.......
ne ja sam onaj bradonja sto ti bradom maminu guzu skakiljao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yebo ko je stigo..
Žalosno,ali ne vidim razlog objavljivanja ovakvih vijesti,kao da mi nemamo dovoljno "svoje" crne kronike...
😓😞😞
Ovo je... Ovo je grijeh protiv prirode i same biti covjekove... Djevojcice draga,tvoje suze ce saprati tvoje tijelo,kao sto istina sapire smutnju u nasim srcima.. Njih kazniti na hiljadu nacina..
najgore je, što kakvu god kaznu oni dobili, to njoj ne može nadoknaditi toliku patnju:(
Znam draga... Daleko od toga da sam ja dozivio neku patnju...Da bih mogao bilo sto o istoj reci...Mogao bih joj dati dio sebi,da uziva u toj nekoj mojoj sreci...Ali to ne bi vratilo njenom licu osmijeh sto je nekoc krasilo...Njen zivot posta samo patnja,srce se odvec ugasilo...Zato patim i ja s njom,jer pjesnik je navikao da pati...Jer njegova dusa istine bez suze ne moze znati..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubijati natanane duži vremenski period. Bolesno.
" Koljektivna razvaljotka"
kad ovako nešto pročitam uvijek ostanem zapanjena i ogorčena,i nemam pravih riječi,strašno!!!!:(