Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hang them high!
Indija divlja zemlja.
:) Cestitke sudu.
da su znali sta ih ceka nakon smrti, molili bi da ih muce najvecim patnjama dunjaluckim samo da sa pokaju Stvoritelju subhaneh
E baš si mudar mudrove ...?!?
Podržajem!!
Kod nas masovna grobnica 1000 ubijenih i to vecinom Zene ,djeca i stariji. Niko nije kriv a izvrsioce postave u partijske vrhove ,policiju pa cak i u opstinska vijeca. To su tzv. srpski talibani.
isto treba i kod nas,a za pedofile mucenje pa vjesanje
Gospođo sudija ruke van se pozlatile,povješajte skotove na bandere
Dvadesetpeti decembar je uzet od strane kršćana katolika kao datum rođenja Isusa, ali se porijeklo ovog datuma može povezati sa rođendanom hinduističkog boga Krišne i grčkog boga svjetlosti Mitre. Ovo đavolsko slavlje je duboko ukorijenjena praksa širka (mnogoboštva), grijeha koji Allah neće nikada oprostiti.
@osuneceni balija Da tebe nisu malo vise zakinuli kad su te sunetili pa si tako isfrustriran?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...ispravno.