Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Vlasti poduzimaju ogromne napore kako bi stali u kraj ovoj društvenoj pošasti. " Da, zato se ovakva zvjerstva dešavaju svako malo... E poganih stvorenja... Dokle više? :(
@ tvrdoglavi Ti fakat nisi normalan. Prvo termin indijskih Bošnjaka je toliko glup da se treba upisati u neku svjetsku knjigu najizvala 21 stoljeća, drugo ako si gledao statistike trebao bi znati da tu pokrajinu naseljava 81% hindusa od ukupno 200 000 000 stanovnika. Tvoja teška nepismenost za koju je odgovoran vjerski nacionale odgoj ne garantira ti svijetlu budućnost....
@Matja, baš zbog svega što si napisao, mislim da nema potrebe nešto s dotičnim raspravljati...Meni je to ispod časti...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Divljake kazniti na jedan od dva nacina: 1. Da budu brutalno silovani, pretuceni i onda zadavljeni. 2. Da budu brutalno silovani, pretuceni, kastrirani i onda na Sibir protjerati na radnu akciju.
sibir je rusija, ne može, ko bi ih brutalno silovao, zanimljivo
Poslati ih kod Kacevande !!
cuj dvojica su policijski sluzbenici, dokaz da nisu samo kod nas "naprimali" sljam u policiju.. ovi su zasluzili smrtnu kaznu, al sporu i bolnu, mamu im napacenu..
@azzuro III Nisam napisala da ih siluju u Sibiru nego da ih posalju u Sibir. To je takva stoka da bi im i Sibir bio preblaga kazna..
Indija je je tzv. 'Da te Bog sačuva zemlja' vjerovatno najpoganija zemlja svijeta
A sta je sa njihovim ljepotama, svi spominjete samo negativnu stranu...
slicna ruzna vijest je iz pakistana od prije par dana. rodjaci su kamenovali do smrti trudnu zenu zbog toga sto je sama izabrala muza?! svijet je vise ruzan nego lijep.:(
Ovo je samo rezultat kastinskih podjela i pokazatelj šta podjele u životi i društvu mogu uraditi. Grupe iz više kaste su vlasnici nižih kasta i mogu im raditi šta žele. To je jedina robovlasnička zemlja u svijetu što se vidi iz članka na linku http://www.dfn.org.uk/info/slavery Svijet to sve prećutno gleda kako bi imao jeftinu radnu snagu za cyber telefone, laptope i dr. high-tech opremu. Sramota.
Pacovi podijeljeni na kaste!
masa plemena koja zive u nekom svom vremenu i koje za sada niko ne moze opismeniti i promijeniti im tradiciju i shvatanja.
ta masa plemena ima preko 1- milijardu stanovnika.....
ima i nisu svi neobrazovani. naprotiv u mnogim oblastima su u svjetskom vrhu ali ima par stotina miliona koji su zaista na dnu civilizacijske ljestvice. ista stvar je u kini,maleziji,pakistanu,dijelovima afrike itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stoka!
Treba tu jednu atomsku detonirati.
Hindusi, obožavaoci krave. Jedini lijek za njih je pakistanska obavještajna služba, sjetite se 2008. god. kada su pakistanski špijuni i članovi zabranjene(u parlamentu) ali tolerisane islamske grupe Laškari Tajiba napravili pokolj u hotelu u Mumbaiju i ubili preko 200 Hindusa i Izraelaca sa američkim državljanstvom
www.youtube.com/watch?v=tX-R4XKLDcc
Pa ti kontaš milijardu ljudi istrijebiti nekim pokoljem ili šta???