Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ključni dio je "Južno kinesko more" .. a šta bi američka mornarica uradila sa kineskim podvodnim dronom u američkim vodama?
To što se zove JUŽNO KINESKO MORE ne znači da pripada samo Kini, ni Indijski okean nije od države Indije. More se nalazi između Indokine, Filipina i Kine.
Zbrojovka havjanu..to sto se zove kinesko..ne znaci da je kinesko.. to su medjunarodne vode..
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
"...dva podvodna drona za mjerenje uslova u vodi" :-)) Ameri mjerili temperaturu vode Juznog kineskog mora i bavili se naucnim istrazivanjima, a kineska mornarica im krajnje bahato i huliganski otela opremu. Ovako su se i Rusi petljali u naucna istrazivanja Amerikanca oko Kalinjingrada i Crnog mora, kad su avionima nadlijetali americki razarac koji koriste naucnici iskljucivo u naucne svrhe.
Sace kinezi da prave te dronove za 99$ ....
Da je nad bosnom bio marno bi ga neko
Kinezi nebu i nevade
Vrati mi moje krpice... uz duzno postovanje i ovi ameri zavlace nos u svaciju guzicu...
Kineska mafija
Mrtve balije i hejteri amerike sisajte karine
😂😂😂😂
Mrtve balije i hejteri amerike sisajte karine
e čuj ima i ovaj podvodni dronjak....svašta......postajem paranoičan.....)))))
"za mjerenje uslova u vodi." Jooooooooooj
BRAT PUTIN BOG -https://www.youtube.com/watch?v=H1of1GHn1hg
@Chvilla PA TO I JA MISLIM BRATE NI JA NISAM MISLIO DA POKAZUJE MIŠIĆE MADA IMA S ČIM I POKAZATI
zato kliks svoj dron čuva ko oči u glavi.
Hapsi špijunski dron!
Brisete levati svaki komentar koji se dohvati vas i vase nepismene bahatosti, samo brisite nema veze i dalje ste najsmjesniji portal
jao, ali amerikance je samo zanimala temperatura vode i postotak planktona u njoj...