Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Macka je najcisca zivotinja na zemlji
svinja je najčistija
U Istanbulu ima dosta mačaka na ulicama koje prolaznici sami hrane i igraju se s njima. One su na neki način simbol grada. A ovo je svakako pozitivno i za svaku pohvalu.
A psi, ništa ?
@sezam.susam Vijest je bila o mačkama, pa se moj komentar odnosio na mačke, a i o psima brinu podjednako, ne mogu griješit duše :D Trebali bi se malo ugledati na to kako to rade u velikim metropolama, a ne na lutalice gledati kao na neprijatelje br.1 koje treba odstrijeliti čim ih ugledaš. Nisu životinje krive, ima većih hajvana od životinja koji ih uzmu da hrane a onda ih samo napuste ničim izazvani. Evo kako to rade u Istanbulu: http://radiosarajevo.ba/novost/159872/humano-i-ekoloski-pogled
Treba ih pustiti i u fahdovu dzamiju..
"ako su životinje u našoj okolini to nam je Bog povjerio na čuvanje". Tako je, to je divan cin, iskazana ljubav i briga prema svima pa i zivotinjama, ali ne u prostoru gdje se i moli, ne u hramu (dzamija, crkva itd). Pogotovo zivotinje ne trebaju biti prisutne u toku obavljanja molitve. s druge strane, ako ne smeta vjernicima u toj dzamiji ne smeta ni meni.
@Nur85 CRKVA I DZAMIJA NIJE ISTO.U CRKVAMA SE PROPOVEDA LAZNA NEVJERA U CEKVAMA SU ZENE SA KRVAVIM ULOSKAMA, GOLE, NEOPRANI LJUDI I ZENE OD FEKALIJA I URINE, SA CIPILAMA SA BLATOM, BEZ ABDESTA, BEZ GUSULA, PUNI ALKOHOLA, PISLUKA I SVINJETINE U SEBI...
Respect :)
Ova maca na 23/23 mi lici na Sebiju bakirovu
@johntravolta1 DA NE LICI NA TVOJU ZENU, SLUCAJNO
ovo neka plaćena reklama?
Gdje ćeš, ba, hajvan puštat' u đamiju, efendija!!? Jesil ti normalan, ba?
Pa macka je cisca nego covjek, ko ima bronhitis lezi pored macke i prociscava zrak, iza macke mozes slobodno piti i jesti koliko je cista. To su posebna bica, procitaj pa ces biti informisan.
"Vjera nam nalaže da pokazujemo milost i dobročistvo, ne samo prema životinjama koje imamo u kući, već i svim životinjam na svijetu." Kad bude milovao prasad, povjerovaću mu priču o ljubavi prema životinjama. Do tada, nek zadrži za sebe svoje licemjerje.
Koliko si glup smradu jedan, nije krme da se uvodi gdje ne treba niti da se miluje, uvedi ga ti sebi u svoj vjerski objekat i miluj dokle hoćeš, svako ima pravo da radi šta hoće, znači on ako ne miluje ili ne voli goluba ili ovcu opet je licemjer po nekoj tvojoj ocjeni jel idiote ????? Evo naprimjer Ja ako ne ne volim kozu ili magarca ispadam licemjer ?? Moje i svačije dobročinstvo prema životinjama jeste da je ne diraš i nepovrijeđuješ, i ako je imaš da lijepo sa njom postupaš ništa više.
Hodža, ne vazi svega ti, nije još sabah. Šta si se i ovdje natakario na me'...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja više volim mačke nego pse,ali psi su bolji prijatelji..Ali mačka mi je čista fina,mazi se lepo,nežna pa valjda zato mi se više sviđa
bravo za hođu
PIS MACA, ZDRAVA DJECA !!!!!!!!!
Ovo je sve fino, al' šta je s ostalim životinjama koje kolju: krave, koze, ovce, koke, pilići itd...???
@SuaveAcecino pa i volim ih...zato ih i ne jedem (za tvoju informaciju). zivotinje su divna bica i zasluzuju pravo na zivot.
Nije da mrzim ali mačke će uprljati džamiju. Ne znam da se može klanjati u prostoriji gdje ima 10 mačaka.
ja ne bi izasao iz ove dzamije da sam u Istanbulu. mala swatka dlakavo-cupava stvorenja :)))))))))
I ja sam za to da mace masovno ulaze u džamije. Prvenstveno one sa visokim koeficijentom inteligencije, elokventne, zgodne, namirisane te izazovno obučene. Bez ikakvih krpa preko glave i sličnog. Nek se mumini konačno psihološki suoče sa srednjovjekovnim shvatanjem drogog spola.
tvoje misljenje oko islama i kako ce imami postupati je bitno ko semafori u GTA
@Dobri_B Čije mišljenje je bitno, to je vrlo relativno. Ovdje na klixu svakako su sva mišljenja prdeži u magli. Ipak mislim da moj stav nije tako nebitan pošto od mene ovisi, u kojem vjerovanju (ili znanju) će odrasti neki momci. Kontam se držati znanja. Za to vrijeme nek imami vaze, i mačke maze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)