Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekonomski migrant usao ilegalno? Ogroman broj ljudi udje legalno, i pazi da ne ostane sat duze od dopustenog. Mozda bi i neko of tih turista zelio ostati u nekoj EU drzavi al nece to pokusat ilegalno. A ovi nekakvi, prodju kroz sumu i treba da ih doceka egsistencija na izvolite, aa nasi ljiudi cekaju odgovore na formulare. Ekonomski migranti moraju imat legalan ulazak i legalan ostanak.
Neka ukrajinaca, necemo kozojeb e
Uvezi Ukrajince , isceraj ruse i srbe i super EU
Samo trpaj ovakve. Za svakog školovanog čovjeka iz istočne Europe je bih im uvalio 3 ovakva. Hoće Švabo da Poljaci, Hrvati, Bosanci, Bugari, Rumuni i ostali školuju radnika a on ga prisvoji samo. Zato zaslužuju ove ilegalce, oto vam ih, obučite ih o svom trošku pa nek rade za vas.
Poruka od BiH vlasti: Narode ne idite u Njemačku, pare kvare ljude!!!
A nisu im valjale izbjeglice iz Bosne koji su se prilagodili , naučili jezik , sjetite se Njemačke koja je skoro sve izbjeglice iz Bosne otjerala kući čak i one koji su imali posao i dana nisu bili na socijali .
Nismo im trebali. Poslije toga su nas tretirali kao kriminalce kojim je neko morao slati garantna pisma da bi otišli 7 dana u posjetu kod rodbine u Njemačku. A kad im je zatrebalo radnika onda su nas se opet sjetili, počeli vize da nam dijele jer boljo smo ipak mi od žutih i garavih iz Azije.
ILEGALNE? Evropa grca od nedostatka radne snage! Svaka im čast kakav sistem su napravili! Potrebnu radnu snagu nazoveš ilegalnima, a onda ih zaposliš s nekom plaćom... i SVI SRETNI!!!