Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovano uredništvo portrala, zar više nije dosta ove reklame besmislenog rata ?? Uvjeren sam da će oni koji su "napaljeni" da idu u taj bratoubilački rat i bez vaše reklame pronaći put i način da si priključe toj ludnici !!! Svaki drugi članak vam je o oovoj budalaštini ...
Nisu preuzeli sve. Južni dio grada je i dalje pod kontrolom jedinica regularne Sirijske vojske pod zapovjedništvom generala Issama Zahreddinea.
..haha kako su amerikanci pametno "izmislili" IDIL za svoje potrebe...sad ce ovi iz iraka da napadaju sirijsku vladu i da je sruše hahaha... ha idil ha al kaida ha sutra treci naziv...sve isto pakovanje ...američka obavjestajna mreza ih pravi prepakuje kako njima pase u suradnji naravno sa glavnom operacija S.Arabijom :-D
Zasto bi Amerika pomagala oslobodilacku vojsku Sirije?
ma da su pametni amerikanci da ih dole sve redom potaru isto ko ovdje na balkanu...pa da se nasele pametnije i bolje nacije tj ne nacije...nego bolji ljudi!
joj vidi ovog cetnika na slici pravi vojvoda isti onaj vojvoda sa jevreskog sto je zajedno sa vucicem teroriso i unistavo grad pravi teroristi.
men je vazno da moj narod nije radio to sto ti kazes igro lopte sa tudjim glavama a cetnici i ovi sto iha alija postrojavo muhadzedini su isti cim on moze ubit covjeka samo sto je druge vjere,a alija im sigorno nije naredio da rade to mogao Alija ubit 20-30 hiljada srba u Sarajevu da je stio ubijat srbe,a cetnika nije ni grehota ubit mada ja nebi mogo svezanog i nemocnog covjeka ubit a na bojistu je ensto drugo,i vas srbe niko ne optuzuje sto ste ratovali i stjeli unistit Bosnu nego sto ste pravili zlocine civile palili zene silovali ubijali civile izvodeci ih iz njihovih kuca,jedini im grijeh bio sto se mole na drugi nacin bogu ili sto imaju neko ime koje nije srpsko mada su mozda i ateisti bili.
zašto imam osjećaj da ovi ljudi strašno smrde...
TO TI SE CINI ONI SVAKI DAN PET PUTA PERU NOGE I RUKE A SVAKE GODINE SE I OKUPAJU
Mozda ti smrdis pa mislis da oni smrde :-)). Sve je moguce.
Sve je isto jedni teroristi preuzeli grad od drugih terorista.
PRAVA ARAPSKA RAMAZANSKA IDILA
Ma ovo je meni sumnjivo. Kako ovako mala grupica vojnika moze toliko da osvaja? Haman neko jak stoji iza njih....
Mene najvise vrijedja sto Zapad dopusta ovakvim idiotima da se igraju rata. Osim ako to nije bio njihov prvobitni plan. Jedna operacija i svi mi bili potamanjeni... samo da se zeli.
Pa pustili su i tebe da se igras rata .....tvoj zapad, pa vam zapad napravio mjesta u Hagu :)))))))))))))))))....... tako kad se zeli.
pa zapad je to sve i zakuhao
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fazon je da oni ratuju, da osvajaju za neke tamo bogove, alahe isuse sta ti ja znam...ma idite u ku*ac