Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje broja žrtava. Njihovih imena. Emotivnih priča o tome... Kao da Anadoliji nije stalo...
...turci naprosto "obožavaju" kurde...
Gledaj kako ratuju protiv nejači, što ne idu Izralcima na vrata? Pa kako će udariti na onoga koji ih plaća? Arapski svijet je licemjeran.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad jednom ne bude vise Sadama..imat cete na stotine Sadama..kad jednom ne bude Sadama..pravit cete Sadama od blata...davno rekao M.Maric
napokon su obožavaoci ŠEJTANA iskusili kaznu i http://www.youtube.com/watch?v=f319OgVbKEsdobili što su zaslužili
ISIL PODRZAVA IZRAEL I SMRT SVIM PALESTINCIMA JEDINI SPAS JE ASSAD I SIRISKA VOJSKA
...naš je islam drukčiji, nismo mi bošnje vako krvožedni...
Gdje je taj ISIL u Gazi? Što ne idu tamo pomoći muslimanima, kada se toliko brinu čistoći vjere? Isti ološ kao četnici. Jaki kada treba ubijati žene i djecu po Iraku, zemlji u kojoj se od zbacivanja Sadama s vlasti ne zna ni ko pije ni ko plaća. Kad su toliko jaki, zašto se ne angažuju protiv Izraela koji nemilice ubija Palestince? Vjerojatno zato što znaju da bi ih IDF potukao do nogu za par sati. Ali zato ljude prisilno konvertiraju na Islam, nešto što se nikada nije radilo i to predstavljaju kao pravovjerstvom.
S vjerom nema sile, samo pokazuju da su placenici ili ih neko nahuskao :)
...turbo mualimani, ukoro i u vasem gradu... Dok se ostali nadmecu tko ima vecu kulturu, stadndard, socijalna prava, muslimani se nadmecu tko ubije vise nevjernika, tko obreze vise zena, tko zrtvuje vise djece... All around the world
Jebo me svak nisam neuk ali ovaj naslov je vrh zajebancije.. Hahahaha
Oplako
Ove IDIL "junacine" me posjecaju na cetnicke "junacine", koji svoje junastvo iskazuju na nejaci, zenama i djeci, a kad naidju na borce onda ona stara poslovica kod njih vazi :" bjeztè noge usracu vas"" ovi IDIL junaci ko i cetnici samo da je da pljackaju.
ne kontam sta hoces da kazes, osim toga da si zadojen srpskom politikom i da tu izmisljutinju i laz prihvatas, to sto pises Bosnjacka imena da su bili cetnici jasno govori da je srpska politika poslije rata zeljela da iskorjeni Bosnjake, pa tako u komunistickim knjigama se moglo citati samo kako su Srbi i Hrvati bili junaci i partizani, a u filmovima samo ti isti bili junaci.... naravno da u to vjeruju oni koiji su ogrizli u mrznji
ma tebe je izgleda Bog okvalifikovao....
Ovaj Bliski Istok je tacno planuo ove godine.
Svako normalan zna da iza teroristicke grupe IDIL stoji Izrael, odnosno da je IDIL produkt jevrejskih fasista, koji zele nova krvoprolica, a posebno zele da izazovu krvoprolice krscana i muslimana koji zive na tim prostorima,,,Jer jevrejskim fasistima ne odgovara da krscani i muslimani stih podrucja imaju dobre odnose...Jevrejski fasisti na svaki naci zele da proizvedu krvoprolice, dali direktno ili indirektno... IDIL je teroristicka grupa kojom upravljaju jevrejski fasisti.
netreba idil da dolazi tu je vec samo polako jedno jutro kad se probudite u Hilafetu a nemate para za djiziju
7000 ljudi evo mjesecima zauzima gradove. Da svako po pusku uzme, mogu ih pregaziti za dan. Ne znam ko njih podrzava, pa ima toliku moc.
Odakle tebi 7000 pa sam mosul je milionski grad.
Kars, pa neznam bas ko je bio goloruk a do Palestine im stoje jos mnogi drugi na putu koje trebaju počistiti...
...pešmerge su legendarni ratnici, britanska imprija je imala elitne jedinice od njih sastavljene...kad su oni poraženi...
Bice da od te elite ostalo samo ime
...jbg, nema nepobjedivih...