Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom Palmira. Dugo si postojala, kraljevi su padali dok si ti stajala :(
žao mi je što ovo moram reći , ali kako stvari stoje ovo su vjerovatno zadnje slike Palmire koje gledamo , jer ako ne daj Bože ako ovi bradati " arheolozi " uđu ovdje , neće ostati kamen na kamenu
!Javlja sirijska opervatorija za ljudska prava ". To ti je nesto slichno ko SRNA
Blizu 1.400 godina Islam u Iraku i Siriji i niko za to vrijeme nije rušio ove kulturno-historijske spomenike. Ovi divljaci to čine u 21. vijeku. Užas!
Sa svakim uništavanjem ovakvih spomenika kulture malo po malo se uništava i prilika da Irak u nekoj bližoj ili daljnjoj budućnosti postane turistička meka, jer tamo itekako ima sta da se vidi, pitanje je sta ce od toga preživjeti ove retarde i kompleksase iz IDIL-a! Hajde sto stranci, članovi IDIL-a uništavaju spomenike svjetske kulture, ali zašto to rade Iracani? Oni svojoj djeci uništavaju budućnost.... O_o
Jedna rijec : A T O M S K A ..... i razjebi !
Sad će to ovi baštinici reda , pravde i poštenja sve lijepo i temeljito poravnat i palme zasadit . . . Kozoyebi maniti kojima ništa ni sveto ni vrijedno nije osim profita u kojem uživaju samo odabrani među njima ...!!! Zato ginite , ginite masovno na tom svom putu . . .
Nemojte im vise kicmu lomiti molim vas :)
ovaj idil je jedzudz i medzudz sve porusi
Bolje bi im bilo da uzmu te cekice i da sebe malo izudaraju po glavi .
Koliko su vam platili za ovo love alaha vam, garant je suma bila pozamašna, pitam se samo jeste li se i nazigu loma a ?
kazu ima ih svega par stotina (haha) a drze ovoliki teritorij
kad ce poceti napadati neprijatelje islama amerikance i zidove!
ali oni pricaju da su im zidovi najveci neprijatelji! pa me cudi zasto ne napadaju njih! nego maltertiraju buraniju
Meni se čini da ovaj Klix podrzava ove IDIL pacenike. Sigurno dobijaju neke pare za to
Haha strategija unistiti svu arapsku kulturu i historiju jao barbara....a kako su glupi za manipulaciju...
Nevidim kipove u ovom starom gradu,normalno da ce porusiti sve kipove koji imaju izgled nekih ljudi,zivotinja i sl.,ako to nije upitanju onda mu nece biti nista.