Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Palestinci stvarno nemaju mira, "Islamska Drzava" im je veci neprijatelji od Izraela definitivno.
i sad nek mi neko kaze da nisu tvorevina amerike i izraela
Onda ispada da se samo muslimani ne pridrzavaju serijata s obzirom da ID ratuje samo s muslimanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovde sipa treba malo zaci pokupiti ip adrese nafatati ove manijake koji promovisu ovu bolest zvanu IS....
nije to problem u bosni..imamo mi mnogo vecih problema
velika tragedija naroda,,sta se moze reci,,,zlo je veliko gdje ubojice poharaju,,svaka vojska ubija civile ,,koga briga za uniformu,,kad nestanu cijele porodice ,,kad ljudi izgube sve sto su imali..sramota je da bilo ko oze podrzavati bilo Koje teroriste jer su svi teroristi,,,Bosanci su zaboravili zivot u strahu,,bez hrane i vode zivot bez Zivota,,zar mozete podrzavati ubojice i Horde ma s Koje strane dolaze,,nije bitno ime svi su oni prokleti od Boga ,,,zar neko ko vjeruje u bilo sta na svijetu moze ubiti dijete ,,majku staricu,,nejakog,,zbrisati s lica zemlje gradove i sela,,zatrti trag postojanja citavih naroda,,svako ko podrzava teror bilo kojih teroristickih majmuna,,neka mu teror u kuci gost bude.Bez samilosti i razumijevanja ovaj svijet nema sanse docekati neka zdravija bolja vremena,,
ako je istina , onda je IS pod palicom Amerike i Izraela . Nema sumnje!
taranta, ako stvarno mislis da isis sprovodi serijat onda moras ic pokusat mozda ima nede da te izlijece
Gdje sada free palestina, isil fašisti,.. ?
IDIL je americka ideja.
Sve sto radi IDIL najvise odgovara SASD-u i IZRAELU. Ne treba biti neke pameti opa vidjeti da je to tako. Sto se islamskog svijeta tice, ta ga horda bradonja, u dzipovima s najnovijim naoruzanjem (koje samo SAD moze obezbijediti), samo sramoti.
Vrijeme velikih smutnji....nek nam je Allah na pomoći
Gomile bh. vehabosa ugnijezdilo se na saudijskim dotacijama i štancaju minuse za sve što je protiv njihova ISIL-a.
Kako Izrael trlja ruke! Isil udara po Siriji i Iraku , a Saudijci ratuju indirektno preko Jemena protiv Irana. Stvarno je previse zalosno da bi se covjek nasmijao americko/zidovskoj politici.
Ja stoke majko moja.
sranje
bradonje iz Maoče i njihove pristalice iz Bosne tjeraju strah u kosti ionako napacenim palestionskim izbjeglicama
nema prave istine sa terena sve su ovo lazi sto pisu ............jadni narod umire od gladi ....
Pa ljudi, imamo mi svojih problema nego da se brinemo i zamaramo sta neko radi dole na bliskom istoku. Da hoce se svi istrijebiti, dojadili su mi sa stotine svojih islamskih sekti te isis, te hamas, te al qaida... sve je to free-for-all bez obzira koje si vjere.
muslimani su najveci neprijatelji sami sebi haha
za ovo je kriv mossad i cia logicno lol