Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj Basar Asad je Tito i Gandi i Martin Luther King u odnosu na ove IDIL-ovce i Vehabije. Asad nit je dirao Kurde, ni Kriscane, ni Jezide, in ateiste, ni Sije, a ni Sunite dok se nisu uzdigli i probali ga svrgnuti. On je klasicni diktator starog kova ala Sadam i Gadafi, samo za sebe i zeli vlast, i nije ideolog i ako mu nediras u vlast nece ni on nikog dirati i maltretirati. Nije idealno i nije Svedjanin ili Finac, ali u udnosu na ove bradonje u sorcevima Asad je Mandela ili Gandi. A Asad i njegov rezim su cuvali i brinuli se o svim tim starinama, i Islamskim i Kriscanskim i Rimskim i ostalim. Neki dan su ovi Vehabosi odrubili glavu na trgu 82 godina starom, pametnom, svjetski poznatom, i dobrocudnom arheologu u Palmiri, nakon sto su ga dugo mucili, jer covjek nije htio da ih odvede do starih kipova i artifakata da ih sruse i uniste. Taj kolega je pravi Partizan, covjek se zrtvovao i dao svoj zivot za svoj zivotni rad, Siriju, arheologiju, i istoriju covjecanstva i civilizacije.
SMRADOVI BRADATI.....OSTAVITE KULTURU STARU....STA VAM JE ON KRIVA.....STOKO JEDNA
Inače, IDIL kršćane smatra nevjernicima, a zbog nasilja nad njima mnogi su morali napustiti svoje domove u Siriji i sjevernom Iranu. nepismeni štakori sa klitorisa još uvijek ne razlikuju IRAK i IRAN
IDIL nisu nikakvi vjernicinego zlocinci sto tumacenjem vjere na svoj maloumni nacin ubijaju sve zivo, neovisno je li kriscanin ili musliman. Pa vise su pobili muslimana nego kriscana, to je maloumna zlocinacka organizacija koju neko dobro finansira i ko fol ne mogu im nista....Jos im trebaju eto to je to, a svi mrtvi bice koleteralna za neke ciljeve igraca u ovome. Zivi bili pa vidjeli. I ova najezda izbjeglica u Evropu.Sve je to po planu i programu.
bravo braćo samo rušite, dok ne srušite bar 614 crkava i manastira...
ampera promjeni svjecice izgleda da su ti crkle pa ne kontas
Cilj Amerike I Izraela je Nafta a Daaaa drugo da zavade muslimanske zemlje da brat na brata puca a da oni pljackaju ti i taki nemate pojma Sve od Izraela dolazi a cetvrtina Amera su Zidov iz Evrope.Sve ide po njihovom plan bar oni misle jer su zaboravili na plan od Allaha pa su prokleti a polako doce red i na njih AKB.
Generalka u isilu..
Ovo se zove: idioti svih zemalja, ujedinite se
Tako je uvijek bilo, primitivazm ubija napredak. Svojim primitivizmom. Misliti svojom glavom boli!!!
Molim Allaha da ucvrsti ummet i muslimane protiv ovih nasilnika, a one koji zlo misle i nered sire da obraduje skorom kaznom i patnjom.
nešto slično su radili karađić-dabićevi srbovi 1992-93,porušili su preko 600 islamskih objekata,dosta njih je bilo pod zaštitom UNESCO-a. pametnom dosta
blackfielder ja volim pisati istinu,jbga,imam"mahanu" :) :)
@Marx jel ja to možda lažem ??? šta je papac,boli istina aaa ??? ove podatke će mo vam nabijati na nos još 100 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema razlike između njih, četnika, nacista...
Opasna se igra igra. Samo su arapi glupi i zaostali. Nevide da se steze obrucu oko MEKE I MEDINE.
ISS je izraelsko americka vojska a ja vjerujem da ima i muslimana u njoj,neki dodzu zbog para neki jer mozga nemaju nekima je ispran neki dodzu jer stvarno vjeruju u Kalifat al kad im se oci otvore tad im je kasno jer ce prije ubit nego pustit.Samo Allah zna gdje ovo ide al ni jedan pravi Vjernik Musliman Pravoslavac Zidov Krscanin znaju da nemaju pravo ubit onako kako oni ubijaju.Zidovi oni Cionisti njih je Halal ubit prokleti ste a znate.
Aha....uvijek je neko tamo kriv...de ne bulazni...ajd al argumentovano mi reci kakve koristi ameri imaju od ovoga. A to sto ne diraju izrael je vrlo jednostavno...ne smiju. Koliko god ne podnosio izraelske metode "obracuna "s palestincima (neselektivno gadjanje ciljeva i slicno sto poduzimaju) toliko znam da bi im ovi tako brutalno odgovorili i mozda i jedini koji bi ih zbrisali ali totalno.
Braca muslimani... e Boze na sta smo spali...
A kad je zapad bombardovao irak,avganistan i libiju sve historiske gradevine i hramove su unistili,sve ove frakcije je upravo zapad stvorio,jel se iko ikada zapitao kako je moguce da se irak unisti i pokori za 5 dana,a takozvana borba protiv ovih traje vise od godinu dana,how..Ali hajde,kad su ljudi slijepi pa ne vide sta se i ko sve radi,odnosno sta je finalni cilj svega ovoga..lp
Samo ti zabijaj glavu u pijesak.
Da ratovali su kako kazes,ali u tome ratu su razrusili vrlo vrijedne gradevine i hramove kao sto sam rekao,ali niko se tada nije oglasio ili osudio povodom toga zar ne..Zna se zbog cega su im gadafi i sadam smetali,nadam se da znas..Razne obavjestajne sluzbe su stvorili te frakcije,a takode ih i finansiraju ali se i bore protiv njih,apsurd..Navodni al bagdadi je mosadov agent,a pravo ime mu je simon eliot,kojem su takode roditelji jevreji,a par puta se sastajao sa senatorom jonhom mccainom,zanimljivo zar ne..Pita son sta je finalni cilj,e pa ima ih vise,ali u svakom slucaju cemo o tome citati na raznim portalima i vijestima u godinama koje dolaze..lp
PRIKAŽI ODGOVORE (2)