Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet kukavice napadaju nedužne civile. kada će ove kukavice napasti izrael. nikada jer su ih stvorili amerikanci, a izrael ih finansira.
@KrokodiIskesuze Jedino Srbi vole vehabije.
@Nemanja2 seljačino ne kaže se "naEbem",nego najebem čak i na ekavici. vidiš majmune nepismeni da nemaš pojma ni o čemu, a pokušavaš nešto sa ekavicom. bosanac je bosanac pa i da je u sred beograda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meni je najsmjesniji komentar "kvare ugled islama". LOL sta je sa "rape gangs", gdje muslimanski muskarci idu, i onda je grupno siluju (npr, Rotherham)?? Sta je sa FGM (Female Genital Mutilation)? Sta je sa casnim ubicima (honor killings)? Sta je sa cinjenicom da jedine zemje koje ubijaju homosexualce su muslimanske?? Sta je sa cinjenicom da samo muslimani ubijaju ateiste i govore da pripadnici drug religija su "kafir"? SAMI muslimani kvare ugled te vec pokvarene religije
@RadodajkaSRB brate, covjece, idiote, STOKO, svati: Ja. Nisam. Jevrej. Nikad. Nisam. Bio. Nikad. Necu. Biti. Prestani. Ubij. Se. Molim. Te.
Trump zakacio prstom za stol, IDIL preuzeo odgovornost.
Egipat, jedina država u regionu koja je pokazala da je država u napadu S.A.D.-a na sirijske snage. Evo ga rezultat.
Ovaj IDIL bolje da se bori protiv ustasa i cetnika. Oni barem imaju slican mentalni sklop kao oni. I slicne zlocine su pocinili.
samo Temlare treba ponovo probudit i pokrenut ono ne zavrseno!!!
I nikom ne pada napamet da taj IDIL unisti, sto li?!
@KOKALOKOLA Ne može im niko ništa. Njih šaka s jedne strane, a ovamo najmoćnije sile, Amerika, Rusija, Francuska, Njemačka. Predstava par ekselans.
@SamoZajedno... naravno. To su njihovi lesinari.
da ima interesa a ocito da ne sve bi se tamo drzave udruzile i sravnile ih za 1 jebeni dan, a zasto to ne ucine pojma nemam
IDIL i sva ova desavanja bune samo neobrazovane i nenacitane ljude. Pobogu, rijec Islam dolazi od rijeci "selam" mir. Osnovno i prvobitno znacenje te religije je MIR. Odavno je jasno da ti ljudi nemaju veze sa Islamom, ni sa bilo cim islamskim. Propaganda cionista je cudo. Gade mi se mediji i sve sto rade da pokusaju ocrniti Islam.
Sramota šta sve ljudski mozak smjera.
Napadaju bez da biraju i muslimane i krscane i druge
bas pocetak kraja