Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je što vi iz klixa ne znate danski jezik. Da znate, pročitali bi da je u pretresu ovog idiota pronađeno 48 kg kanabisa, 2,7 kg skanka i 1800 zamotanij džointa. Policajci su bili u civilu a ne u uniformi a ta komuna je najveće otvoreno tržište lake droge. Nakon hapšenja (ranjenog) su ga optužili za rasturanje droge, posjedovanje oružja i pokušaj ubistva. Danci nisu ni pomenuli terorizam. Dajte ljudi, ne trpajte bosance gdje ih nema. I izbjeglice nas izbjegavaju.
islamski fanatici se izmedju ostalog bave i prodajom droge,a novci im sluze za financiranje njihovih aktivnosti.
Sta hocete ovim da kazete. Ako nije terorizam onda je sve u najboljem redu. Idiot nosi bosnjacko ime. Dosao je kao izbjeglica sa roditeljima u Dansku. Danska mu je dala krov nad glavom, besplatno skolovanje i besplatno lijecenje. Papire sa kojima moze da putuje svuda po svijetu. I on u znak zahvalnosti dila drogu i nosa vatreno oruzje o obracunava se sa policijom. Zagovara serijat! Bolesno da ne moze bolesnije.
koje licemjerje i seljakluk nas. ode gore izbjegne da spasi guzicu, sve mu daju jos kazu evo ti i dzamija ako hoces i gdje hoces, znaci demokratija sama otvorila prostor da se evropa mirno islamizira...i on digne pusku na ljude ili se raznese, i dođe ovdje neki vehabija i prica kako ovdje islam ne valja bosanski a valja taj njihov nekakav
Koje izmisljanje i koje gluposti ces procitati LOL LOL Lik obicni krimos i diler. Dilao drogu i u torbi nosio pare. Veliku svotu para. Murija ga zaganjala i ostalo je istorija. Kakav teror kakvi bakraci. Bio lik na Chrisitani. Zna se sta je Christiania i cemu sluzi...za teroriste nikako NE !!!
malo malo,..pa BiH povezu sa IDIL-om
Ovo je odlicna reklama za idil .ne ulazim u to da li je doticni bio ili nije njihov clan to je na istraznim organima Danske da utvrde ali ovakve svjetske reklame ove poremecene uzdizu.
Debil.Nek su ga roknuli.
Poturice iz BiH, još uvijek gledate u potiljak Čečenima. Ajde, smo malo više truda i eto vas na prvom mjestu na Isil-ovoj ljestvici....
Jedan idiot, cujem pripadnik selefistickog pokreta, baca ljagu na sve Bosnjake u Danskoj. Ko bajagi "pravi musliman" a dila drogu na Kristijaniji. Fuj. I onda se cudimo sto Danska uvodi restrikcije za izbjeglice iz islamskih zemalja.
Kozojeb jedan! Mnogi u Bih bi se naguzili da se docepaju neke skandinavske zemlje a ovaj kozojeb je pored svih mogucnosti koje mu jedna skandinavska zemlja pruza odlucio da bude terorista. Nisam neki poseban vjernik, ali zbog ovakvih glupana bi volio da poslije ovozemaljskog zivota ipak ima dzenet i dzehenem, nema sumnje gdje bi ovakvi kozojebi zavrsili.
Nemojte puno o onom suzavcu u tramvaju od neki dan, ako čuju preuzeće i za to ...
kako narod može biti toliko glup? zar će bilo ko to povjerovati? momak je veliki drogeras. prodaje drogu. došla policija da ga uhvati on pucao na njih da ga ne uhvate.. kakve to sad veze ima sa islamom? ovo očigledno nego sprda sa narodom i igra sa islamom.... čuj sad islamist a drogeras. glup je kod povjeruje
Kako neko moze biti musliman, majke vam...
"Neko ubije muhu" nazovu ga svojim vojnikom.
Pijete, pusite, kockate, Kuran ne citate,...zimi se ko i kakve kosine kod komsije zamezi,..pa malo u pasulj koljenica a u sarmicu rebarca. Dajte ljudi ne zayebavajte se vise Otomani davno odose,..cak ni ne postoje a vi jos uvjek njihov suzanj i roblje. Niti ste vi muslimani, niti hriscani Vi ste neki "MAKSUZ" i "maksumi" Odyebite te hodzine kakofonije, vratite se u vjeru pradjedova,..ne morate se ni Srbi ni hrvati zvati ako necete
Vikend Muslimani, život bi dali za Islam a ne pridržavaju se osnovnih pravila. Bolje i to nego da su radikalizovani ko Arapi i ovi nesrećnici iz Maoče, ali je problem u tome što Islamski uticaj sve više jača u Bosni.
budale nad budalama,mora da je i ovaj bivsi narkoman .
majku im hebem... ovakvi seljaci nama bosnjacima donose probleme koje cemo kad tad ispaštati ako ne reagujemo na vrijeme... ako budemo šutili, nemojmo se iznenaditi kada za par godina nemognemo uci u mnoge evropske zemlje cim pogledaju odakle smo i koja nam je vjera.
@zcr lol, svi sste vi onda srbi četnici, isti, a svi ste vi hrvati ustaše isti.
Treba bacit krmače na Maoču.