Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko još vjeruje da djela koja zabranjuje Islam strogo, da to preuzima nekakva tvorevina koju niko da porazi , a njeni uspjesi su samo viđeni na Ultra HD 4K snimcima. Dajte narode nemojte biti ovce... svaki vjernik koliko god bio radikalan i ekstreman za druge zbog svojih religijiskih ubjeđenja se ograđuje od teroriziranja naroda, činjenja zlodjela i nanošenja štete ljudima oko sebe. Jasno je da tajne službe hoće uporno da uvuku krscanstvo i islam u rat.
Jest taj IDIL odgovoran braco draga za sve preuzima odgovornost..Mogao bi umjesto Konakovica da preuzme i odgovornost sto nema vode u Sarajvu😂😂😂
Ovi nasi muslimani ce postat ko ovi ako se ne opamete. Jes da im pamet nije bas vrlina
Bas me cudi Ja mislio da su Marsovci Ah da oni tako sire vjeru mira po svijetu
Vrlo je zanimljivo da se niko ne bavi odakle IDIL uzimajući u obzir da žrtve ove organizacije su preko 80% muslimani. Ubijeni Englezi, Nijemci ili Kopti je samo zamagljivanje njihovog kreatora.
Ma da teorija zavjere , MOSAD i CIA nazovu telefonom par stotina hiljada muslimana i kazu idite dignite se u zrak tu i tu , daju im adresu i obecaju da ih gore ceka 77 djevica buuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@Sipumirackunagodre u to vjeruju samo sda gloosaci koje treba iskorijeniti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
RELIGIJA MIRA
nijedna religijia nije religija mira......nego kontrole.......i moci
Religija 2km
PRIKAŽI ODGOVORE (2)