Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde, ubijte najnormalnijeg papu u zadnjih 1000 godina, dokazite da ste divljaci
..i kakve koristi idil ima od ubistva pape?
Evo mi Kroasani cemo da brnaimo papu!
nikakve koristi ,doce drugi papa a muslimani ce dobiti jos jednu potvrdu da su gomila ubojica i terorista ,... ma bravo za retarde iz IS-a ... nastetili su muslimanima vise od cionista i amerikanaca i kojekakvih krizara,zajedno , u zadnjih petnaest vijekova
Htjeli da ga gadjaju tulumbama i sampitama.
samo mi je zao sto ljudi diljem svijeta vezuju terorizam za islam, radi ovih americkih izmisljotina (IDIL, koji je "slucajno" nastao dok je svijet gledao na nas za vrijeme poplava, na ovom mjestu: hvala HAARP).
IDIL izmisljotina? Pa IDIL priznaje da ima 12.000 vojnika. Je li i islamska drzava izmisljotina? Ja mislim da si ti Americki spijun koji zeli da zavadi muslimane? Jesi li?
Nemojte "preuvelikavati", ko bi to poželio smaknuti papu? :) Informacija "procurila" od ambasadora Iraka u Vatikanu, ma daaajjj :D