Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krščanski teroristi štite jednu druge.
oprostite vi mom Cro u, ja njemu kažem, nisi ti sinko kriv, jer kakav je dernek bio, dobro je i da ne laješ.
http://www.24sata.hr/sokantno/skriveno-20-godina-zupnik-iz-okolice-zadra-dirao-djecake-257666
Ono što mi pričinjava izuzetno zadovoljstvo jeste činjenica da, otkako posjećujem ovaj portal, ne vidjeh da se ijedan Boš njak ikada radovao što je neka budala poub ijala nev ine lju de. Npr. bilo je bezbroj vijesti da su ub ijani ljudi (krš ćani) u Meksiku, SAD-u, ubi stva u Norveškoj itd., i nikad nijedan musli man nije feštao što su ti krš ćani ub ijeni. S druge strane, kada neko poub ija nevini narod u musli manskim zemljama, neki bolesni umovi kao npr. cro, ampak, bosanceros i slični, ne mogu da izdrže a da svoje zadovoljstvo povodom toga ne iskažu. Ne daj Bo že biti kao oni. Lijepi is lam koji ulijeva merh amet u sr ca vje rnika pa mu ne dozvoljava da se raduje mu ci nevi nih
@Cro pa naravno da nemaš protivnika, niko se sa tobom i ne poredi......kako ne kontaš niko te ne uzima za ozbiljno.Tvoje izjave se mogu samo psihičkim bolesnicima svidjet al nakon što uzmu preko potrebnu terapiju.
*cetvrti put u Afganu...
@Srdjan - samim tim sto su naglasili da je prva tri puta bio u Iraku a cetvrti put u Iraku podrazumijeva se da je rijec o cetiri borbena rasporedjivanja van granica USA, pa nije potrebno jos dodatno naglasavati da je rijec o \"operacijama van USA\" na cemu ti insistiras. Prevod eng. rijeci deployment kao rasporedjivanje u ovom slucaju je sasvim ok i na mjestu, bez nepotrebnog komplikovanja. Deployments consist of women and men who leave their families and their homes with other soldiers (airmen, etc) and go to another country and earn combat pay. These deployments can last anywhere from 90 days to 15 months. In the United States Army, members receive what is known as a combat patch to wear on their uniforms (ACU\'s) and Dress Uniforms (Class A\'s)
US vojska je legitiman cilj isto kao i Talibani i sve druge vojne formacije u Avganistanu, nema tu puno mudrosti. Civilu su tu nedužni i ovo je samo odraz jedne nemoći, ludila, vjeroskog fanatizma koji vlada među US vojskom i jednim dijelom njihovih oficira i US režima. Jedanaest godina se US vojska ganja sa bosonogim talibanskim borcima po Avganistanu i opet ih svaki dan napadaju konvoje, baze, skladišta i sve što požele. Eto to su vam ogoljenje činjenice a vi i dalje nastavite djetinjasto prepucavanje.
Cro moj dobri, pa normalno da nema dostojne buda..le kao što si ti, tvoji hromosomi su ono \"one in the million\" , ti bi u zemljama EU bio predmet medicinskih pokusa , a americi bi šutili o tebi ko što šute o Area 52. Al eto izlegla te mat..er u kamenjaru valjda, i tu ti je habitat, vjerovatno si endemična vrsta svoje općine, šta ja znam, iskreno ja mislim da ćeš ti puć jednog dana i pob*t svoje najbližnje, nemoj njih majke ti, ub*ij samo sebe.
Jesu li to Ameri saveznici u borbi za Muslimane u BiH?
@? Tali\'ban raz\'nese vojnike,poput ovih ub\'ica djece.Tal\'iban ne ub\'ija Ame\'ričku djecu,pogotovo ne mus\'limansku,kako ove psihopate žele da vjerujemo. Tali\'bani su oslobodilačka vojska,ponosnih lavova isla\'ma,mudž\'ah\'ida! Ovi se incidenti namjerno izazivaju,kao i skorašnje paljenje K\'ur\'ana,da bi Ameri opravdali svoj izlazak iz Afgana.Ako bi tek tako otišli,čitav svjet bi im se smijao na porazu od šake Tal\'ibana.A ako bi napravili par incidenata bilo \"mi nečemo da idemo,ali tjera nas narod\".Ovo je več postalo providno,ko imalo prati razvoj događaja od početka ra\'ta. Živko,dao All\'ah,da ti djeca prime Islam,i da se odu boriti rame uz rame sa Paš\'tunima.Tako če samo da propadu kod babe psih\'opate.
@Magija lol balliyanderu, još uvijek nemam dostojnog protivnika! Ne, neću odustati.
Ne znam zasto se sada digla \"prasina\". Pa ovo je normalno, ionako se svaki dan jedan taliban raznese i pobioje 40oro ljudi.
DA KOJIM SLUCAJEM AFGANACI IMAJU SLICNU POPULACIJU BOSNJAKA U SVOJOJ OKOLINI...TI BI VEC ODAVNO OVA UBISTVA DECE RADILI UMESTO OKUPATORA POZNATI PETOKOLONASI I LJUBITELJI OKUPATORA!
@CRO uuuh Cro al te ovaj gore prosu, bacio te je na daske ko Tyson svoje protivnike kada je imo 20god.Da sam na tvom mijestu nebi nikad više komentariso na ovoj stranici.
Po ovim komentarima, za ovakav užas koji se dogodio, vidi se koliko smo mi bolesno društvo. U pitanju je čak 9 djece! ŠTA VAM JE ZA BOGA MILOGA LJUDI!?
slobodno ih mojom rukom.