Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo po ubrzanom postupku sudenje, a familiju i sve njima bliske vratiti odakle su dosli pa nek u svojoj pustinji provode divljastvo
zali boze mladost ispranog mozga ................:(
Takve kojima je tako lako isprat idiotski mozak i ne zalim
@tobago ja zalim....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Linde Pozdravi staru i reci joj da sam ponovo slobodan A ona zna šta dalje činiti
Ako cemo posteno, da bosanski Srbi i Hrvati s istom zestinom osudjuju fasizam i terorizam u sopstvenim korpusima, barem 60% Srba i 50% Hrvata bi izvrsili kolektivni suicid.
A ti kao osuđuješ zločine A BiH počinjene nad Srbima i zločine i genocid izvršen nad Hrvatima, pa si na ivici suicida, pogotovu jer sad moraš da opravdavaš i ovaj islamski terorizam po svijetu, kao i pokolje jedinica Al Mudžahid nad Hrvatima iz BiH, sa ritualnim odsjecanjem glava i udova.
@Oskarovac Ne, ja zlocine bosanske vojske otpisjuem kao neminovne i neizbjezne u sucelju sa erupcijom fasizma i terorizma sa obje strane. Ovaj terorizam ne pravdam niti osjecam potrebu da ga pravdam, dozivljavam ga kao kukavicje jaje. Takvo nesto nema sanse da proistekne iz islama. To su izmanipulisani ljudi, i sami zrtve svog zlocina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Žao mi je mrtvih i povrijeđenih a sve ostalo je još jedna predstava za glupe mase. Daj molim te ko još nosi pasoš sa sobom po Evropi ili bilo gdje u svijetu??? I svaki put neki pasoš ili vozačka.....
A ko ga ne nosi od stranih državljana, koji još nisu naturalizirani. Svi turisti nose pasoše, svi putnici ih moraju imati.Ovi divljaci su obavezni imate dokumente sa sobom jer upravo od ovakvih i njima sličnih se i očekuje teroristička eskapada.U slučaju da nemaju pasoš završili bi u zatvoru prije nego iziđu na ulicu.Čovjeće ovu bagru je svijet iskusio i zbog toga moraju imati dokumente pri sebi inače ih hapse..
Ovi su mi gori od cetnika
Bacili smo avio bombu na skolu u Siriji i izginulo je 200 djece. Izvinjavamo se. Donalt Trump
nigdje veze ti je to sto zboris
@BHAmersons Kad si glup pa nekuzis. Da ti prevedem . Zasto su ubijena muslimanska djeca manje vrijednija od ponekog krscanina
Sa arapima nema suzivota u evropi govorim o iskustva ...
@BIH ISTINA A sta onda rade evropljani u arapskim zemljama ?
@BIH ISTINA A sta onda rade evropljani u arapskim zemljama ?
Sto se jednostavno ne drogirate kao sva normalna djeca...ccc
Vjesala na gradskom trgu su jedina kazna
Samo su prva dvojica semiti..
To su moja braca Emir i Mustafa
Škorpioni koje krsti pop i šalje da prave zločine po BiH nisu hrišćanski teroristi, KKK nisu hrišćanski teroristi a sa krstom ubijaju crnce, ...itd.
Dje cetvrti bakireee..
A ... gdje su im brade?