Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada Basar, najveci borac protiv radikalnog Sunitskog islama, konacno pobijedi, hoceli pustiti Sunitske izbjeglice da se vrate u Siriju ?! ili ce Turska postati bogatija za jos 2-3 milona pravovjernih dusica i uvecati svoje bogatstvo razlicitosti ????! Erdogane, lave islama, dobro ti jos jednom porazmisli o svemu ...
Jedino političko rješenje ima šansu da zaustavi rat. Jednostavno Sirija je izgubljena i sa i bez Asada. Vladati u arapskom svijetu može se samo čvrstom rukom. Bar zasad.
jeli to ono isto ako ode sadam husein sa vlasti bice mira u drzavi iraku mrs ma ,,mu va,,mm
Nađite neko drugo igralište za đijadlije