Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije svega sto sam procitao na drugim portalima ne vjerujem da je pao u vodu,da Bogdom pronadju ikada na zalost.. Zao mi porodica nestalih putnika.
Ovo mi sve vise lici samo da se prodaju novine citaju portali i da neko zaradi brdo para
Ma nemogu naci ni onoga bombasa iz Banja luke
Kratko i jasno receno Usa je kriva za to nema druge. Zasto pa oni su oborili avion.
Ja sam obisao Neumski zaljev i mogu sa 99% vjerovatnoce reci da ovaj avion nije pao na teritoriju BiH. Sto znaci da je pao 99% kod nas blizih ili daljnih susjeda...
Možda ga je sakrio David Copperfield
ja čekam kad će neko napisat' da su putnici oteti od strane vanzemaljaca, da se odvalim smijat'.
Putnici su oteti od strane izvanzemaljaca
@situacija - izvan/van isto sr*nje drugo pakovanje! @9gag - portali/novine koje to napišu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj jeste dosadni vise s tim avionom,kad ga nadju onda objavite nasli ga i jebte ga vise tam.ne morate svaki u boga dan dosadjivat sa njim.
Nemam nista protiv da nas informisu, ali nek prvo provjere informaciju, a ne da objave svaku glupost koju cuju...
Ma ne moraju smarat s tim avionom vise,samo kopiraju s drugih portala i objave na svoj,pa tako jedno 500 put objave jednu te istu vijest na dan,samo naslov izmijene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
''I u Indijskom okenau se traga za nestalim avionom'' - Pa ne žurite valjda toliko da ne možete pročitati tekst prije nego što ga objavite?