Prijedlog na razmatranju
0
I Španija želi zabraniti nošenje burki
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH treba zabraniti pravo na zivot, zbog de.bi.lnih komentara, isfrustriranih djecaka za tastaturama, itd.
dje si multietnicaru ?
To Miki jarane...
Treba to i kod nas ukinuti. Meni se djete vec nekoliko puta prepalo kad je vidilo ove nindze. Tri sata mu trebalo da se smiri.
gdje nesta sloboda izbora?!
Ma samo 100% zabrana evo i mi smo imali anketu 93% je glasalo za zabranu... Mislim u Australiji...
bule kod mene pa da ji prcim do besvjesti, a mujezin zavija ki magare hahahahahahaha oj ahmici selo moje malo djamije ti stoje vodoravno
Nakon svih ovih zakona u EU, zar ovi ne vise da se pravi ZID, dok oni jos sanjaju da ce neko prevariti da ih pusti u civilizaciju? Jedini nacin da u buducnosti vide zapad ce mozda biti jedino posjeta zoo vrtu, ali ne kao posjetitelji, vec kao \"exponati\". Jedini izvor deviza ce ovima biti da ih iznajmljuju zoo vrtovima kao sto to Kina radi sa pandama.
ko da ce od tih vehabija iz maoce nesto pametno naucit
TREBA sve te BULE dovesti u GORNJU MAOCU na skolovanje kod DOMACIH VEHABIJA
Meni se cini da ti vec imas previse seksa u zivotu. Zvucis prilicno sj..b..ano.
ja predvidam da ce spanije bit jedne godine moje mjesto gdje cu da im guzim zene svaki dan,pa neka ga i meni onda zabrane
Ma mogu MZ i EU zahtijevati sta god zele, ali izgleda da ce na kraju ipak doci do KIPARSKOG RIJESENJA, gdje ce dva europskija dijela dobiti povlastice gradjana EU, dok ce ostali biti izolirani, bas kao i sjeverni dio Kipra/Cipra. Sve mi se cini da ce novi slogan ove drzave biti: SLIJEDITE ZELENU LINIJU KOJA VODU U 12%.
Ma gledam ovog MIKI-ja i divim se toj toleranciji, izlijevu multi-etnicnosti, kosmopolitizma, besprijekornog kucnog odgoja, produktu godina naobrazbe (kod tete Arzije), te toliko sirokim pogledima na svijet da skoro mogu obuhvatiti svih 12%. Nadimak mu je stvarno na cast. Ma brisi MIKI, misu mali.
Ispravno. Svi trebaju zabraniti . Ovo su najcrnja i najopasnija bica. Iskustvo jednog Muslimana