Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako neko more biti izbjeglica kad je avionom iz sigurne zemlje tu doso??
evropa postaje kafez neki
Bio u Krakowu super grad, dobra klopa,jeftin alkohol,guzio ribe sve super. Najbitnije nijednog arapa i crnca nisam vidio upravu za zid 100%, zid je trebala i skandinavija postavit davni dana...
Treba ulagat u tržište žice 🙈
Samo tako,treba toj marvi zabraniti ulazak u evropu.
EU se polako pretvara u najveci konc logor opasan zicom!!! Izgleda da im ne dostaje Holokaust. Opasno vole zicu.
Ma pucajte u tu stoku, nikome neće biti žao.
Spucamo ti mami kravi medju noge.
muslimanske zemlje stancaju djecu a ne mogu ih prehraniti.
I EU ce da plati, kao uvijek
Je li neko stvarno vjeruje da Poljska, Madjarska, Hrvatska ovakve stvari mogu raditi bez odobrenja i instrukcija iz Brisela? EU ima interne instrukcije za svoje isterese i totalno opszitnu, našminkanu priču koju prodaje za napolje.
Ljudska rasa se jos uvijek ponasa ka daljni nam rodjace Majmuni... i malo gore
jel sad jasno zasto ih hico prve napao..
Moze li kako Zapadna Evropa da digne zid protiv poljaka. Unistise radne odnose sirom Evrope. Poljak zidar dodje i radi za minimalac, bez pauza, 12-14 sati dnevno.
Nije im potrebno da budu zidari kad imaju bruku visoko obučenih koji imaju posao u istoj toj struci u kojoj su obučeni. Za naše studente dakle misaona imenica.
Lakse je poljacima transportovat ih do njemacke granice
Sick shit...
Pa lakše ih je zbrinuti sa 350mil nego graditi zid, zid se "preskoči"
Cuj protiv migranata, ne prave oni to protiv imigranata. Spremaju se za konflikt. Sve kljuca, a nama prasinu u oci bacaju.
Poljaci se trebaju vratiti u historiju kad su bili u zicama i logorima za vrijeme Drugog Svjetskog Rata. Varsavski geto.
Ako ti ih je žao otidji do Bihaca i povedi jednog svojoj kući. Nije daleko Bihaćki geto jarane....