Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ce njih chifuti po usima na jesen kad budu osradjivali Iranske elektrane.
ja sam ti u krajini zapalio 6+...srpskih kuća po Laništu smo vaše leševe bagerima grtali baš smo vas sredili u Rajvosu.Halal vam Romanija :)
Ne, vi ste sretni sto se tice ratovanja. Svaki ste rat izgubili, plus ode kosovo i jos ste od NATO-a dobili po frnjoki onako pride. Zato bolje vam je da se smirite.
pozdrav za sve bivse stanovnike sarajeva koji se nalaze u egzilu u rogatici i okolnim brdima, sa kojih mogu promatrati civilizaciju i napredak, dok čuvaju ovce koje nisu ni znali sta su do 92:) srbo, sredili smo vas:)))
Pa muslimani su srecan narod sto se tice ratovanja i granata evo ti npr Sarajevo Sarajevo je toliko sretno kao na lutriji da je svaka kuca dobila 6 granata + dopunski
ovaj liban je zemlja najslicnija bosni .. djelovi drzave su odvojeni jedni od i vjerski , i kulturno, i mentalno .. sjeverni hriscanski i juzni muslimanski su bukvalno dve razlicite drzave, stim sto je za razliku od bosne hriscanski dio daleko razvijeniji, kod nas obrnuto .. kada je izrael tukao po hezbolahu, bombe su , hiriurski tacno ,padale samo u one djelove bejruta gdje su bili muslimani a ovi nisu bjezali u kod hriscana u sjeverni dio bejruta nego u unutrasnjost libana .. jadna zemlja, ko i mi sami ..
J.E.B.O. LI TE TITO DA TE JEB.BO
prije ces ti kod tite otici nego on kod tebe... svaka cast za ovo, ovako se sa dusmanima treba boriti, i u miru da se ne zaboravi i ne ponovi
... boze idiota ... tito vrati se, zajedno sa dzemalom i pozdercima ...
Ovako se bori sa neprijateljem i otvoreno i suptilno ;)
hahahahahaha