Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u iščekivanju smo sankcija velikog kraljevstva Swazilanda.
navodno veliki kralj tog slavnog kraljevstva planira voodoo magijom natjerati predsjednika rusije da vrati krim nazad ukrajini i čak je spreman da prizove 7 godina velike suše nad rusijom uz blagoslov zapadnih sila.
haha to je zaebano
e sad ce rusija pokleknuti...............milo uveo sankcije
Ma nece pokleknuti, jeb*ce im mamu kad ih nadju na karti...
salu nastranu...ali ako eu moskvi prijeti sa crnom gorom onda su stvarno u velikim problemima :)))))
Sto reci na ovo
HHaaaahahahhahahhahahhahah da se nasmijem prije nek pocnem citat kometare..
Mozemo se mi smijati tim sankcijama. Rusija ovisi od svijeta. Odakle ce im dolaziti devize? Sami ih ne mogu stvarati. Kome ce prodavati gas?sebi samom. Ekonomski su ovisni i tu lezi zec. Kad ih izbace iz svih funkcija, gdje su imali veto, mnogo toga bi se promjenulo.Pokusaj Rusije SAD-u prijetiti je znak, da su pogodjeni sa tim sankcijama.. Na koji nacin ce pokusati da se izvade iz nelagodne situacije, vidjet cemo.
Odakle ih to mogu izbaciti gdje su imali pravo na "veto" a da Rusi ne stave veto na izbacivanje. Šuplja si ko probušeni kodom. Rusija je važnija svijetu kao tržište. Takodje provjeri koliko Rusija posjeduje Američkih državnih obveznica. Uzmi i gledaj sapunice, ne lupetaj gluposti.
@mtbr ne lupetaj gluposti. svakako je rusija razvijena zemlja i zbog svoje povrsine ima skoro sve resurse potrebne za zivot. ali niti jedna drzavna ekonomija ne moze opstati bez ostatka svijeta. mogu oni opstat ali nema razvoja. jer po tehnoloskim dostignucima i razvijenosti zaostaju. a nije ni rusija jedina zemlja sa gasom i naftom. nemojte biti toliko uvjereni u rusiju jer kada je bio hladni rat zaostajali su za ameriom 20 godina i na kraju se sssr raspao.
Crnogorci su najpametniji, oni se distancirali od svih i gledaju samo svoj interes...
lagumdzija im zasad samo prijeti al konta i on stisnut rusiju
sta jel im to nehdaju na idu namore ?!
Veliko hvala od mene Crnoj Gori !
Kad naučiš pjesmu kako treba javi se <.)))
Ukrajinko koliko možeš da ih primiš za jedno veče. Može li cijela Crna Gora da prodje?
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
pa i mi smo u tom ugovoru, treba uvesti sankcije rusiji
Evropa se ogradila od rusije.
Ovu bruku Jadransko more ne moze oprati. Na sta spadose djetici, kukala im majka. Udarili na majcicu Rusiju :-) "Svak je rodjen da po jednom umre cast i bruka zive dovijeka"
To je kao da kazes "Srbija se oslobodila srpskih kandzi". Crnogorski Srbi su Srbi kao i oni u Sumadiji. Trenutno su pod okupacijom i oni u Crnoj Gori i Srbi u Srbiji, ali nece to jos dugo, na tvoju veliku zalost.
nista novo......milo pokusava ugurati cg u nato a oni nece da ih prime......strasno je gledati koliko se crnogorci ponizavaju pred sitnim cinovnicima nato i eu......ono sto je sigurno je to da rijec cojstvo nikako nemoze da se veze za danasnje crnogorce,to je poprilicno cudan soj ljudi koji se spreman naguziti ko god hoce da ih kara.....ako ovo dodje do njegosa ima da se vrti u grobu ko centrifuga :))))))))))))))))
Jah, trebaju ici lizati dupe Rusima kao cetnici?
niko na svijetu se nije uvlacio rusima kao crnogorci....nemas ti pojma o tom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milo gdje su pare od KAP-a?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Hahahahaha Vidi djetića što se qrče...
s obzirom na ruska naselja kojih ima u crnoj gori mali milion, mislim da bi toj zemlji bolje pristajao naziv ruska gora, a ne crna gora.
pa....not anymore. :)