Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Iranci analizu drona raditi i unaprijeđivati svoje
Srušili igračku pa se uobrazili
Bravoo Huti,vodim vas na ljetovanje u Hutovo blato..ja častim!!!😁
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Rezultat: Naši vehbosi rade za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
Huti Huti Huti Samo Naprijed
Najbolji narod na svijetu aferim
Ode 30 miliona za sekundu 🤣
Sad ce da radi obrnuti inžinjering.Olupina se može na kraju dobro prodati Rusima ili Kinezima.
Ljudi ga već počeli sastavljati.
Mi ovdje kilave smo uvijek zvali rokuljama
Šta je njima 32 miliona??? Vjerovatno kao nama 1 fening, a možda i manje...
Naježim se od ovoga ! ☝💪🔻
Zasto nema Clanka o tome da je Fasista Navaljni juce uklonjej i polomljen iz Sarajeva,jesu to zabranile Strane ambasade ili Trojka da o tome pisete