Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodno recite da su amerikanci najvece zlo
Nismo naučili zato što ste nas slagali da ste pobijedili nacistle
Kako niste naučili, velike sile odlučuju po svom hiru i interesu, mali i nejaki su vječne žrtve a UN, zbog načina no koji donosi odluke je odavno izgubio smisao postojanja. Amerikom upravlja masonsko cionistički lobi koji zloupotrebljava poziciju iste u UN, to čitav svijet vidi i šuti. Citiraću Ergogana: "Bolji svijet je moguć, ali bez Amerike".
citiraš čovjeka koji zatire Kurde i njihova prava, stvarno osoba za citirati, a želiš da svijetom vladaju zemlje kao Rusija i Kina, koji intelekt.
Kakav mracnjak i ljudski otpad moras biti pa sustavno ubijati citave porodice,sravnjivati sa zemljom sve odreda jer ti se eto moze da bi dosao do podzemnih naftnih i plinskih bogatstava?To je igrokaz u reziji poremecenih i izopacenih umova da ce nakon sto su im pobili najmilije,skinuti te ljude gole i zatrpavati ih pjeskom!!Koji olos i ljudski sljam hoda ovom planetom,pa to je za ne povjerovati?!!
Igraju oni šejtansko kolo već stotinjak godina. Kad je trebalo rušiti osmanski multikulti kalifat Arapi su jedva dočekali pomoć sa zapada da bi nametnuli svoje islamske nove starotarije i sad tako je kako je, Zapadu bio cilj razbiti jedinstvo muslimana a Arapima nametnuti svoj radikalni Islam.
Svi samo uporno ponavljaju 7. oktobar. Dosta vise i mala djeca su shvatila o cemu se tu radi, mrrrrs
Ja jesam da su Izraelci genocidaši gori od Hitlera !!!