Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živim u Štutgartu ! Na Njemačkim informativnim sredstvima upotrebljava se samo izraz "u odbrani Izraela protiv terorista ili Hamasa" !!! Krvi nema a ni mrtve djece . Toliko o slobodi informacija !!!
Pa njemacka je jedna od drzava koji Palestinu kao drzavu nisu priznale. BiH je priznala i Palestinu i Israel. Inace 140 drzava su priznale drzavu Palestinu a 160 Izrael od 190 ukupni. Njemci zele da neko drugi njihov racun prema zidovima plati. Nisu Zidovima ponudili dio svoje teritorije.
I onda nam pisu o onom manijaku iz Praga, NE ZANIMA NAS!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema slobode govora u medijima na zapadu ! Mrak !!!
Cionističke laži i obmane...ubili 20 000 civila i dvojicu hamasovaca.
Svi jevreji imaju uz izraelsko državöjanstvo još nekoliko državljanstava.
cenzurisu da ali na youtube ima hiljade snimaka kako se uništavaju tenkovi i oklopna vozila niko o tome i na X nekadašnji Twitter ne cenzurise
Društvene mreže su zamišljene kao hibridno oružje kao i sve što je finansirano od države SAD. Zamišljeno je da izaziva nerede, paniku, pučeve, demonstracije u DRUGIM državama ne i na Zapadu.
11 ukrajinskih neonacista, koji se bore za IDF i koji su bili viđeni na video-klipu objavljenom na Twitteru, ubijeno je u zasjedi. Al Quds je objavio čak i reportažu o ovim gamadima, kažu da ih se veći broj bori za IDF i da ih je dosta iz Azova i regularne vojske Ukrajine poslano tamo!!! Dakle, ima i plaćenika, ali su kerovi maksuz došli. U videu se vide grafiti ispisani na ukrajinskom po razrušenim palestinskim kućama.
U Izraelu živi dva miliona je jevreja iz bivših sovjetskih republika. Oni su im i doveli ekstremne desničare na vlast.
Ništa ne uznemirava ljude kao istina .
Sta je tu cudno?
Pa vlasnik je Jevrej i Izraelac
Pripremili su se oni dobro šta da kažu i drže medije na zapadu. A mi treba kao da im verujemo. U fazonu su ne veruj svojim očima i ušima već veruj u ono što nam cionisti serviraju.