Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NEMA NIKAKOVE RAZLIKE IZMEDJU TIH KASETNIH BOMBI I KASETNIH BOMBI KOJE JE NATO/OTAN ISTRESAO NA BRATSKU REPUBIKU SRPSKU I REPUBLIKU SRBIJU. VOZDA HERZOG
Izraelski SS (IDF) koristi kasetne bombe zadnjh 20 godina.
Laganini koljački režim pada u očaj. Sve će pokušati uraditi samo da spase ono neminovno - svoj pad od pravedne ruke. Glupani - nikako da skontaju da takvim režimima dolazi kraj odnosno da je već došao! Nema više mangupisanja - zbilja je došla po svoje!
HRW je firma koja brani američke neokolonijalne interese, finansirana, između ostalih, od Kissingerovog NED-a (National Endowment for Democracy), koji finansira cca 15-ak be-ha \"nevladinih organizacija\".
Opet FENA... prepisivačka novinska \"agencija\", koja prepisuje sa američkih prorežimskih medija ne bi li se dodvorili svojim be-ha stranačkim gazdama... Već mi se toliko gade, jer obmanjuju bh. javnost... Znam da im je Zeko (bio?) šef, i najradije bih ga, kao učitelj mu bivši u planinama, za uši... isto kao i onu isprepadanu Vildanu u Oslobođenju, ili sve te likove po odajama Avaza... A, vi Klix-redakcijo! zar vam hrvatski advance.hr ne bi trebao biti uzor već opskurna FENA? Nema veze što je ovo Bošnjakistan, hoću rijeti Bosna & Hercegovina!
Je li i ovoj obavjestajnoj organizaciji SAD rezima zabranjen rad u zemljama Latinske Amerike?*
Kakva podmetanja, dok u isto vrijeme ti isti HRW ignorisu zlocine koje cine njihovi finansijeri, USA, Izrael i G.B, kao i njihovi placenici u Siriji.