Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je bila sergija za pomoć narodu palestine..
gdje?
napaljena semsa,a gdje bude sergija nego ispred dzamije...nek si ti napaljena a to sto nemas u mozgu to ti ne predstavlja problem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad naše dijete zaboli zub od brige nemozes zaspati pa sad zamislite kako je ovim majkama koje su izgubili svoju djecu od židovske granate..
Nisu to palestinci u gazi to su Izraelci muslimani jel tako dragi bosnjaci?
Panceta.... Ma cuko ti mater... Al TO VEĆ ZNAŠ.
Ni jedan nacin ne radi!
Nicija do zore nije dogorila, pa nece ni cifutska. Kako god Hitler nije uspio pobiti sve jevreje, tako ni jevreji nece moci palestince. Jevreji su svjesni da im se blizi kraj.
9. ubij cionistu ako ti se ukaže prilika
Stvarno ce im ovo pomoci. Nista, dok ih neko ne raznese, mamu im ćifutsku
SAMO 5. I 8. TACKA IMAJU SMISLIA I MOGU NEKU PROMEJNU DA UCINE, OVO OSTALO.... njasre
podici svijest o tome cega su sve zidovi vlasnici, okrenuti proizvod prepoznati im utresu i vratiti na rafu. od onog najbanalnijeg " made in izrael" do velikih npr. P&G proizvoda, bojkotovati govna i ne dati im pare na sta su jaaaakooo osjetljivi
druze mooj...taj profit od njohovih proizvoda je sitnica...jevrejska porodica Rotschild je vlasnik Federalnih Americkih Rezervi,sve banke svijeta su Jevrejske,to je njihov profit... 2% od svake kreditne kamate ide drzavi izrael...a zamisli koliko ljudi u svijetu postane duzan jevrejima xd
jednom rijecju,jevreji imaju sve pare svijeta jer ih oni štampaju,ubacuju u ljude cipove,uubijaju ljude,ispiru ljudima mozak,nema sta ne rade sa ljudi,to su zivotinje,ali njih ima malo,oni su trenutno neunistivi jer 70% drzavnih vlada je njihovo,..ali na kraju ce ih muslimani opet poraziti,kako...to cemo vidjeti kada dodze Isa a.s.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolji savjet je da se Palestinci odreknu vjere i etnicke pripadnosti i da se asimiliraju medju Izraelce, ako ovi hoce da ih prime, jer dzaba krece svakih par godina, nikad nista nece moci Izraelcima, pa da se ne muce i ne ginu badava.
bravo pa ti si rijesio sve ratove na svijetu. znaci kada si s nekim u sukobu jednostavno odustanes od vjere, teritorije i svih ideala koji si citav svoj zivot imao. nema veze sto nasiljem prisiljavas nekoga da ima osnovno ljudsko pravo na vjeru i nacionalni identitet. ma ti si genije jbt.
@schikaria Da, to je moje misljenje, ono ne mora da vrijedi za druge situacije i sile, ali u ovom slucaju da, svakako, jer su naspram Palestinaca Izraelci, a oni su sila vrh vrhova, i Palestinci NIKAD nista nece moci da im naprave, pa je bolje da se asimiluju u Izraelce. Naravno, prvo treba da se rijese Hamasa i ostalih majmuna koji ih guraju u smrt, pa onda postanu Izraelci, za 20-30 godina kad budu kao Jvrejhi zivjeli u raskosi, izobilju i sl. nece se ni sjecati Allaha ili da su nekad bili Palestinci, kao da je to nesto. A obzirom da su i Palestinci Semiti pogotovo ce im zbog toga biti lakse.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
9. Prizovite duha druga Hitlera!
Ne pomoze im ni Allah, Prorok, Isus, Hitler i ostala ekipa zajedno, preko puta njih su Izraelci, a oni su jednostavno prejaki i prepametni za sve.
ajmo bošnjaci šta čekate organizirajte te "mirne" proteste
PROTESTI NE ZNACE PREVISE, NE ZNACE NISTA KONKRETNO, U HUMANITARNU POMOC SAM NESIGURNA- NI KOD NAS NE DOSPIJEVA U PRAVE RUKE A KAMOLI TAMO 1) SAMO BOJKOTOVATI IZRAEL!!
Ja uplacujem samo Palestinskoj ambasadi te njihovoj dijaspori,nikom drugom,nemam povjerenja u nase domace.. Takodjer,mozete provjeriti kredibilitet neke organizacije tako sto im donosete hranu,odjecu ili neke druge potrepstine...ako te odjebu ili budu bezobrazni prema tebi,znas da ne rade za pravu svrhu,a to jest pomoc Palestincima :)
Sigurno si poveden primjerom u Maglaju :D
Ovaj savjet broj 7. - da nije žalostan, bio bi smješan! Zar će Palestincima biti bolje od toga?!?