Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupo je ovdje komentarisati događaje na bliskom istoku kroz percepciju mržnje prema Jevrejima, Bošnjacima, Srbima, Hrvatima itd. Nebitno na čijoj sam ja strani, mi ne možemo svoje prostore dovesti u red, trpimo korupciju, političke smicalice, bahatost političara i međusobno se svađamo oko Izraela i Palestine, gdje ne možemo ništa uticati i ne tiče se naših interesa. Kako god da se stvari tamo budu odvijale, nama ovdje će biti kako će biti, a biće nam loše.
Biće loše sve dok se ne procesuiraru svi izvršitelji i pomagači presuđenog genocida jer na lažnoj pravdi ništa ne stoji
Meni nikad neće biti jasna tolika fascinacija Palestinom lokalnih turbo muslimana, u Jemenu pobijeno preko 100 k ljudi i to niko ne kaci na FB i ne piše statuse, valjda zato sto nije odgovoran Izrael već Saudija, genocid u Mijanmaru isto, logori u Kini za Ujgure itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ispaljivanje raketa iz dvorišta škola i vrtića nema nikakvo opravdanje! uzeti djecu od 10 godina i voditi ih na prosvjede je u najmanju ruku neodgovorno!
Kao prvo skinite te marame , pa da vidim kako izgledate kao žene. Dok se vi ne pokorite židovima vi ćete gladovati dole
Ma da kad je jordan sutnuo jevreje 50.ih godina onda je bilo ok.I onda jos 67.e krenuli ko pizde 5 na 1 (egipat,sirija,liban,jordan i saudija protiv jevreja) pa dobili malo po pizdi,i onda ko danasnji migranti htjeli bi trajno da ostanu (u tudjem naravno).Oni su zakonski izbaceni,sud je vagao i presudio po dokazima,a to sto je njihov caca/djed uso u tudje nek se njima zali.imali su 48e ponudu 48% : 52% nisu prihvatili sad ne mogu dobit ni 7% : 93%
dai nemoite duge kommie pisat
Ili him teroristi ne dopuštaju da se sklone kako bi broj civilnih žrtava bio što veći? Stara taktika Hamasa...
iz ugla netkoga tko je preživio rat ovdje mogu samo reci budale...
Ovi židovi isti srbi .samo daj tuđe
Ovo je klasična primjer kad korumpirani političar uradi sve da skrene pažnju sa svoje sramote. Ne želim da ulazim u rasprave jevrejskog palestinskog pitanja odnosno sukoba jer je o tome sve rečeno. Sad je to rat a počelo je sa suđenjem za korupciju Izraelskog establipmenta. Pa vi sad razmislite.
za koga se Palestinci bore jel i oni za Bakira
Cionisti su zlo. Napravili su i ovu pandemiju, palestince protjeruju i ubijaju, cijelo čovječanstvo truju. Svaka čast normalnim jevrejima, ali ne vidim da se ograđuju od aparthejda i terorisanja palestinaca kojima ruše kuće i otimaju zemlju.
Ni po koju cijenu.
a Saudi Arabija hurme šalje okolo, čitaj hebe im se za arapsku braću nafta nafta samo nafta i dolari
Hoće oni da se vakcinišu! Sad su dobili stare probleme! Da je ostala pandemija automatski nema deložacija,sudovi ne rade,vojska pomaže narodu,Hamas se naoružava za ne daj Bože rata,obučavaju djecu za rat itd.
fino, al hrabost sama nazalost nekad nije dovoljna
Al vas je arafat zavio u crno, mogao je lijepo da sve probleme rijesi sa jednim potpisom. Sad se patite, kad necete mir i podjelu onda necete imati nista.
Ajd da ja dodjem u tvoju kucu i prepisi mi 80% imovine, nako bez ugnjetavanja...
@ultim To je zavrsena stvar, za to krivi britaniju prvenstveno kao i za mnogo konflikte na bliskom istoku. Nema nazad, izrael je priznata drzava, vrijeme je da palestinci to shvate i potpisu mir i podjelu dok nisu izgubili i ovo malo sto je ostalo.
Slatke su hrabre žene Jeruzalema, odnosno ova prva, na ove druge dvije ne bih trošio riječi
hebem li ti mrtvu majku