Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma znamo to mi moj Yee, haj' ti to Dodi objasni...
dok ovi nasi ne nadu naftu nema ni imperijalista amera...
Unckle Sam in the house :)
i u nama toliko ljeta, mi smo sirocad svijeta.. neka svi mrznjom isprate nas.. j.b.stulic
... reče kosooki amerikanac...
Ma ne morate mjenjat---samo odete iz zemalja koje ste okupirali i rjesen problem...zagovaraci mrznje ce pobit izmedzu sebe -normalni bi nastavili zivjeti-jest da nas nema normlani na prostorima SFRJ -al posto bi normalan cim bi prestao raditi 13 sati svaki dan
JE LI OVO ONAJ DJELATNIK "ODLAZECE ADMINISTRACIJE KOJI PREDSTAVLJA SAM SEBE"?
jebbem ti mrtve
-- neće mijenjati politiku prema BAlkanu Al treba prema liderima, mnogo se to uzjogunilo i uskurčilo, a naročito u jednoj zemlji na brdovitom bLkanu gdje SAD ima najjaču bezbol palicu, da udari po glavama pobunjenih. A bogami i pobuljenih ! :)