Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ga vrate u \'\'fatelju\'\' odmah bi mu se vratio onaj životni elan kada je privatnom vojskom gazio po golorukom narodu. To je mala kazna, a kazna koja ga čeka u ta-butu će mu jasno pokazati ko je G O S P O D A R nebesa i zemlje.
neka te jos malo zivog krmak, nemoj nam odmah umrijeti...pozivio ti nama jos 30 godina u dugoj i teskoj bolesti !
Ako dadne guze kompanjonima, onda ga neće tući, jel ???
Joj pa ne znam u čemu je problem, nema razloga za brigu, može mu puno pomoći koja tuba vazelina, jel ???
RAja pogledajte http://www.bportal.ba dobre vijesti bez cenzure
UBISE COVJEKKKAAAA ;)
respirator onaj sto se mrve usisavaju
Zuban-polje ispod Trebevića, Rodi majka petnes\' pitarčića, Udario pitar sa svih strana, Polomi se od stative grana, Ali ne daj, željovačka krvi, U plavih je mladi Hadis prvi, Pehli ne da u aut da ode, Šopa posla loptu do slobode, Zuban primi, krenu prema golu, Ništa mali ne mogu sokolu, ... Pade Deda i popase travu, Zamislio iz svog sela kravu, Gleda za njim, a ne može ništa, Od Švabe se oglasila pišta, Željo vodi, Baho se sekira, Na sjeveru niko nema mira, Na istoku sitna majka plače, A spremila sarmu, dolmu, pače, Za proslavu sve je spremno bilo, O moj Bože, šta se ovo zbilo?! Oj, Avdiću, kukavče moj crni! Od Švaba ti parice obrni! Kakve pite i kakvi bakrači, Šta ćeš kad je plavi Željo jači, Hamo Granov zatvorio banku, Štrumfovi su pobijedili stranku! 5.6.1998.-5.6.2012 SRETAN ZUBANDAN
pa bolje je libija i egipat zivila sa takozvanim diktatorima nego sad a sta ih jos ceka ee.BESPLATNO ZDRAVSTVO SKOLOVANJE NAFTA ITD...
ma nisu smjeli zbog \"demokratskog\" svijeta da ga osude na smrt, već će ga smaknut u zatvoru, fol razbolio se...tako bi i sa slobom.
pobio toliki narod i samo par dana zatvora ccc
Da ovo nije onaj tito koji je likvidirao ideoloske protivnike i one skim se ne slaze? Izgleda kao tito mamu mu fasisticku.... BOSNA!!!!!!!!!!!!!!!
e pa nećeš u mom rasporenom Mubaraku da švercuješ drogu mamicu ti