Velika pobjeda revolucionara
0
Hosni Mubarak podnosi ostavku
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Mubarak podnese ostavku i preda nadleznosti Omaru Suleimanu onda je tu u stvari opet pobjedio Mubarak, jer on ga je licno imenovao za podpredsednika. Isto tako Izrael podrzava Omara sto znaci da je on veoma los izbor za Egipat, tako da na kraju sve ostaje po starom.
budi se islamska snaga..dolaze nova vremena.. diži se islamski svijete!! diži se ummete !! budi se iz svog stoljetnog sna!! globalna intifada uskoro počinje !!!! .. uskoro dolazi dedžal, jevreji mu već odavno pripremaju dobrodošlicu, i grade tron sa kojeg će vladati.... moramo ga i mi dočekati onako kako zaslužuje, i zabiti mu kolac i u ono drugo oko !!!! HAYBER HAYBER YA YEHUD , HIZBULLAHI QADIMUN !
Ispravite vijest, Kopile ostaje ! Upravo se obratio naciji prije nekih 10 minuta i nema namjeru da odsutpi.Demonstratori se razbjesnili na trgu Tahrir-square u Kairu.Moglo bi svasta sada biti.
Ne ide on nikuda.... Osaje na vlasti...
U 9 će biti sudbonosni govor Hosnija Mubaraka. Sad mi ga je malo i žao. Pa čovjek je 30 godina predsjednik + 6 godina kao podpredsjednik. Pa mogli su se strpiti još 4 godine da čovjek zaradi penziju.
dobro je kad je i ovaj sjahao napokon
Ovaj majmun nije nista kakve mi imamo u NFS BiH ... A da nepricam o ostalim majmunima sto upravljaju u stvari dobijaju platu da se zovu politicari
Nadam se da će uskoro i naše fashističko-reketaško-mesrasko-crnokošuljaško-staljinističke snage, predvođene Zlajoglu-begom, malim bosanskim miloševićem /u pokušaju) konačno shvatiti da u ovoj državi postoje tri naroda koja su, svaki sebi, birali ko će ih predstavljati.
Eto imamo s takvim b.e.z.Bo.z.n.i.c.i.m.a, p.i.j.a.n.a.m.a, d.r.o.g.e.r.a.s.i.m.a, i zaostalim yugo-nostalgicarima koji zive u daaavnoj proslosti kao sto si ti!? Mislim da nemamo!
ne moze njima biti bolje. nisu oni za demokratije, ko ni mi
džihadbosna idiote jedan, sve dok je takvih mi nemamo buducnosti, lijeci se!
prizno boto
I nas narod bi trebao prestati sa sutnjom i trpljenjem nesloznih politicara koji samo unose jo veci razdor medju ljudima koji bi da nastave zivot oslobodjen mrznje a i privatnih poslodavaca koji mjesecima ne placaju ljude i rade sta hoce u totalnoj anarhiji. BiH se mora probuditi uskoro, EU nije jedini izlaz.
oni su se probudili,a kada ćemo mi
podnosi ali sta ce se sad desavati to je tek da se vidi klinac bi je on podnio da \"stari lisac\" nije smislio kako ce podvalit nesto sa strane
@reese i @ kem0 Suleiman ce biti samo do novih izbora ove godine u Augustu. Ipak, prilicno je veliko postovanje za O. Sulejmana ovdje a pogotovo za premijera Ahmeda Shafika.