Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je citati ove komentare.Super je znati gdje i sa kim zivis. Koja gomila fasista i maloumnika u ovom multietnickom gradu. Shana tova ve matoka.
Ubi me prejaka riječ...umišljenog pametnjaković-plagijatora..
Samo naprijed Nedžad, bolje biti izolovan i islamski pravičan kao Iran nego nafilovan kao Avganistan i ili Irak, a još žalosnije kao Bosna gdje se za Bajram najviše pije. Najkvalitetniji inžinjeri i programeri su svakako u Iranu i Pakistanu, to samo govori o kompleksnosti shvatanja Kur\"an-a i nauke.
covjek je u pravu! ovi sto kazu da je lud neka se malo educiraju. procitajte malo kakav je bio procenat stanovnistva u palestini prije i poslije drugog svj. rata i da je 20-ak % jevreja uzelo preko 70% palestinske teritorije. isto da sada nama uzmu RS i pola federacije a mi trebamo otici i ne smijemo se buniti da ne bi bili teroristi. PODRSKA PALESTINCIMA!
Ovo je jeftini pokusaj manipulacije od strane sax. Čitajte: 1.\"Holokaust je bio izgovor za stvaranje Izraela\" , naravno da je bio, pa zar cionisti nisu govorili da im je vrednija jedna krava u palestini nego svi jevreji u njemackoj? Hitler je nudio da se jadni ljudi otkupe, cionisti nisu pristali na to jer im je trebalo nesto cime ce un natjerati na presedan 2,Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinejad izjavio je danas da je holokaust bio\"laž\" i izgovor za stvaranje jevrejske države protiv koje Iranci imaju vjersku dužnost da se suprostave. -Ahmo nikad nije rekao da je holokaust laž! on je govorio i govori da se holokaust sada koristi u opravdavanje cionizma, odnosno kada neko kaze izrael je agresor toga se odmah optuzuje na antisemitizam i fa je fasista itd. svima je toga preko glave. Ovdje vidimo jedan jeftini trik sax da se izvrne istina, neće ti uspjeti, znamo ko ste!
Naravno da je izgovor za stvaranje jevrejske države...niko ne kaze da se nije desio ali se desio kako bi izraelci mogli formirat svoju drzavu, upravljat svijetom ucjenjujuci velesile i crpeci novac od njih (i dan danas njemacka placa jevrejima zbog holokausta). Isto se desilo i sa 9/11...to je samo razlog za napad na zemlje oko izraela kako bi zidovi kasnije imali kontrolu na tom podrucju. Pa danas su na celu svih velikih banaka i fin.institucija zidovi. Rockfeller je druga zidovska familija koja deklarirano ima moc postavljanja americkih vlada još od 1890-ih godina. Zatim malo pogledajte ko je na celu svih vecih svjetskih fin. institucija. MMFa, Svjetske Banke, Americkih Federalnih rezervi. Da ne spominjem dinastiju Rothschild.
Nedzad je Tito, samo naprijed jaro !!
To legendo steta samo sto mi nemamo ovakog nekog koji bi smio reci srbima ovako nesto kao sto on kaze za cifute ih kud nam on nije predsjednik pa da se cafiri ovi u nasoj Bosni popakuju sto brze pa put pod noge u njihovu srbadiju tek bih oda vidjeli bil smio onaj traktorista iz laktasa da progovri i jednu rijec nebih ga sigurno bilo ni u misijoj rupi.Ahmede svi smo uz tebe tvoja braca u Bosni svi su uz tebe a koji nisu treba ih odmah po kratkom postupku na vjesanje jer nesmije biti izdajica medju nama.
Čovjek je u pravu 200 % . Židovi će nam doći glave, to je takav narod, isto kao i genocidni srbi. Znaju samo lagati i petljati, prodali bi i ćaću i mater za svoje interese, pa zašto ne bi i nekoliko miliona židova u holokaustu. I ovaj čovjek ne negira holokaust, samo kaže da je došao kao kec na desetku cionistima...
ovi izraelci jesu djubrad, ali govoriti da nije bilo holokausta, to je vec bolesno...drugo je mrziti izrael, a drugo negirati holokaust...fasista ko fasista, sto je neko napisao isto kao i dodik sto negira... a ti @fukara pa izgovori sta mislis ko ti brani, nemoj biti pi.kica...u javnosti si tolerantan i multi kulti, a u 4 zida bi sve pobio..tebe bi trebalo do banja luke poslati pa se druzi sa istomisljenikom
bolje bi bilo uništiti izrael sa dvije tri nukelarke dok još nije postavio novi svjetski poredak pogledajte na youtubeu film arrivals i sve će vam biti jasno Ahmedinejaj je car
Jedini covjek sa mudima medju nogama u politickom svijetu na ovoj planeti! Aferim Ahmede kralju!
Ovaj je covjek je idiot kao i Dodik. budala koja umislila da kontaktira sa bogom. Jeste da nam je iranski narod prijatelj, ali od ove budale se treba ograditi. Ako se slazemo sa njegovom izjavom onda nismo daleko od genocidnih srba.
nije Al-Kads vec Al-Kuds Samo mala ispravka.
ne moze covjek ni reci istinu, odmah ga proglase ludim!