Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko drugi osim le Pen nebi trebo ni pobjedit.da je srece dobila bi 100% glasova.
Pa sta ako pobjedi??Ta ce jos brze kapitulirati pred svabama no u 2.s.r:)))))
...isto kazu da najvole djikane iz Peci hihuhihu
Alo, alo... Ovo ću reć samo jednom, zato slušajte dobro, pokret otpora i demokracija u Francuskoj su dobro ojačali. Ne treba brinuti, sve će to biti dobro.
Pa ako je to volja naroda ne vidim problem a to sto je ona isplivala i sto je tako popularna je kriva nesposobna ljevica. Ona nije politicarka nego populistica a kako to izgleda kad takav neko dobije izbore vidimo u Americi. Uzvikivati parole i rjesavati probleme su dva razlicita pojma.
Onih 40 000 Francuza koji su potpisali peticiju ,,Obamu za predsjednika'' ce joj pomrsiti račune...:-D
Kakvo upozorenje, ako je to volja vecine gradjana? Demokracija i to?
@sinjor normalno..i platili punu cijenu tog odabira...
ne bi bilo ni cudo !