Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boreci se u toj zemlji vi ste ebali cjelu Evropu
Zašto je nekom dopušteno da se bori u tuđuj zemlji i on se naziva junakom,a nekom nije dozvoljeno i njega zovu teroristom?
Msje Holland ! Ako i u jednoj pariškoj javnoj kući ima nevinih, ima ih i u ovom ratu ! :( Gorna Bregović kaže da je u početku karijere svirao na takvim mjestima, gdje je samo njegova pjevačica bila nevina !!
sva ova sranja su krenula raspadom SSSRa , da je SSSR ostao nista ovo ne bi postojalo danas
isto tako i za naftu i resurse, samo dolari mogu do Francuske
trebao im je reći... Boreći se ovdje vi mislite da se borite protiv terorizma, ali se zapravo borite za francuske firme koje mene finansiraju i koje ovdje treba da crpe iracku naftu, ne mozemo sve amerikancima i englezima ostaviti
A što ste okupirali Alžir kada tada nije bilo tamo ISIL-a?
lazu vas,boreci se u tudim zemljama vi stvarate terorizam!
Jesu li Francuzi,Rusi I Amerikanci stvarno toliko glupi ili šta? Zašto nema terorističkih napada na Portugal ili Češku?
islamska dražava je opasna čuvajte se nje
Ko se bori i na čijoj strani nisam siguran! Valjda će "ograničeni" Trump pokazati.
Hollande u Bagdadu: Boreći se ovdje vi podrzavate terorizam u Francuskoj
Sa nama u u ovakvoj EU slijedi nam Istambulski scenario ! Ovo je dugoročno ! Gledajte samo Izrel šta radi ! Ogradili se izdom prije toliko godina. Evo sad i Trump pobijedio sa izgradnjom zida oko amerike. Evropski naconalsiti su sve bliže tom konceptu ! Mnogi će slušajući ovo pristati na brzinu. A zid se pravi da ostane i traje ! SJETIMO SE SAMO 30 godina Berlinskog zida i zadnjeg napada u BErlinu jer ga više nema !
Kad je bog baco pamet ovaj je nosio kisobran ocamm..
Ovaj izgleda trazi cepa zaboravio sta ga je snaslo..