Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je stara bičarka
europa treba uvest sankcije trumpu košto je i putalju
Kramp nema pojma šta je to kompromis pa će mu se to obiti o glavu. Niko nije toliko jak da može sam.
Ovom mlakonji je izazov i jutarnja setnja u vrtu Elizejske palace. Zato ce Francuska uskoro da prodise punim plucima i na njegovom mjestu ce se naci Le Pen, ili bar Fillon, kojima nije problem Trump nego dzamahirija koju im Hollande ostavlja.
Nije Trump izazov samo za Evropu nego cijeli svijet.
Hollande sto bi nasi klixovci rekli kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fresh air
Francuska kurva srpska...
ma samó treba amerima isto primjenjivati kao sto ce oni svijetu nametnuti poreze. npr 30 % poreza na uvoz , pa i njima uvesti isti porez na sve i tako u krug.
da, i to je jedno od rješenja. kako ti meni tako i ja tebi. samo je problem što će sve firme u evropi biti protiv toga, jer će im opadati prodaja
Roknut ce ga neko kako je kreno i to brzo