"Izaći ćemo iz teškog perioda"
1
Hollande: Novi početak i za Francusku i za Evropu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao koji ublehas i poltron. Prica o novom pocetku. Kakvom j.e.b.e.n.o.m novom pocetku ti pricas. To je isto ko u Hrvatskoj Zoran Milanovic na svom govoru prica o novim pocetcima. Kome ba mazete oci. I u Bosni je isto. Od 1990 svi pricaju o nekim novim pocetcima, cega, koga sta??? Vrlo je jednostavno, u zapadnim tzv \"demokratijama\" imate dualizam: ljevicu i desnicu. I kada se narod razocara desnicom (Sarkozy) onda glasas za ljevicare (ovaj francuski Tihic) i sve tako. Onda ce za 5 godina od sada kada ih ovaj razocara jer sve radi kako mu Parlament Evrope kaze, kada bude jos vise zaduzio svoj narod i porobio i oni se razocaraju, glasati za Sarkozyja opet. I tako u nedogled. Zato sto nema treca, cetvrta ili peta opcija. Uvijek ljevica i desnica. Tako i Bosnjaci ili SDA ili SDP za trece ne znaju. Isto i Amerikanci Demokrate ili Republikanci. A u pitanju je jedna stranka sa dva krila koja stiti bogatase, lopove i eksploatatore i vladajucu manjinu. Fuj. Bolje i ne izlaziti i ne glasati.
Hollande dolazi iz katolicke porodice. Odgojen je kao katolik
Da ovdje u Francuskoj ja slavlje ,mnogi su presretni zbog Holandove pobjede.I ja mu cestitam.Ako nista drugo bice manje arogancije u svijetu.Nous parlons bien langue france( to je za onog sto pita parlez vous france?)Toje neophodno da bi uspjeli u Evropi .Covjek sto vise zna vise vrijedi.
Da glasanje može šta promijeniti bilo bi ilegalno.
@Dajjal is he.. Na cemu si ti jarane? Eto sada je sve med i mlijeko, a kada udjemo u EU onda ga vise nece biti. Ili mislis da je ranije bilo med i mlijeko? Mozda si Titov pionir pa vise volis dominantne tipove? Kazes oni radi za interes Izraela. Pa Europa se je obavezala da cuva Izrael, ali u svakom slucaju Hollande nije zbog toga dobio izbore jer je rekao da se zalaze za priznanje Palestine iako je on Jevrej. To sto Arapi ne znaju urediti ni jednu svoju zemlju i pored silne nafte to je njihov problem, a ne nekih imaginarnih sila. Kazes da je svaki dan gori od jucerasnjeg. Ako ti mozak nije previse ispran sjetit ces se visednevnih cekanja na granicama i sverca kafe i farmerica iz Trsta. Voznje par-nepar. 10 ili 20 litara ogranicenja za benzin za koji btw moras stajati vise sati u redu. Odes u 10 u prodavnicu da kupis mlijeko, a oni ti kazu: Nema, nestalo dodji sutra ...... Ima toga koliko hoces, ali mi mrsko vise pisati.
Ne budite budale, predsjednici su samo lutke kojima masoni upravljaju i ni jedan predsjednik nije dobar za narod koji je \'\'glasao\'\' za njega, svi oni rade za interes Izraela, nikako za narod, narod je cak na gubitku jer im opljackase drzave preko novca i papira. Udjemo li u Europi, a na silu na guraju da nas jos vise porobe, vidjeti cete vi svoga \'\'boga\'\' onda kada vas pocne kaznjavati preko povecanog PDV-a i ostalih sankcija koje ce vam EU okaciti oko vrata. Nema vise meda i mlijeka, svaki dan je gori od proslog a znate sta se sve promjeni u jednom danu a kamoli u godini. Neko kaze: \'\'ma boli me briga\'\', boljeti ce tebe kada i ti dodjes na red a svi cemo doci na red.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Parlavu france ? i Svabo i Francuz bi da evropa bude ujedinjena ali da svi pricamo Njemacki ili Francuski toliko
Céstitamo ti lé présidénté!
I sta sad? Natrag u Socijalizam, dizanje kredita,oporezivanje svega i svacega, stampanje para, do totalnog kraha Eura i EU.
E NEK JE ISPAO ONAJ SA ONIM HRČKOM ............